26 / 07 / 2024

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü

İzmir'de geçtiğimiz yıllarda 285 okul deprem testinden geçirildi, 39 bina yıkılarak yenilendi, 111 okulda ise güçlendirme çalışmaları yapıldı. Şimdi de 1009 okul, deprem testinden geçirilecek.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

O ilde 8 taksit ve 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla tarlalar satılıyor! İhalesi 8 Eylül'de!

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Büyükkale, Kaplan, Dereli ve Büyükkemerdere mahallelerinde yer alan 6 adet tarlayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Milli Emlak 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla 55 araç ve 9 tekne satıyor! Herkes alabilir!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Bornova Emlak Müdürlüğü 55 araç ve 9 tekneyi satışa çıkardı. Satışa çıkarılan araçların bedelleri 8 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Konya Milli Emlak Müdürlüğü'nden 12 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü; Konya ili Altınekin, Karatay ve Ereğli ilçelerinde 11 milyon 945 bin TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

İzmir'de kentsel dönüşüm 60 yılın en önemli konusu!

CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Şehir Plancı Okan Karlıdağ, Bornova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Karlıdağ, '' Kentsel dönüşüm önümüzdeki 60 yılın en önemli konusu olacaktır'' diye konuştu.

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

 Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 387!

Hazineye ait tarım arazilerinin kullanıcılarına kiralanması ve satışına ilişkin usul ve esaslarına ilişkin 387 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Haberi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü

İzmir'de birçok okulun bina yaşının 20'nin üzerinde olması ve uzmanların Ege Bölgesi'nde yaşanabilecek olası bir deprem için sık sık uyarıda bulunması, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Okulların depreme dayanıklı olup olmadığını tespit etmek amacıyla çalışma başlatan müdürlük yetkilileri, il genelinde toplam bin 9 okulda tarama başlattı. Tüm ilçelerden deprem testi yaptırılması düşünülen okulların listesinin alınmasının ardından tarama çalışmalarının başladığı öğrenildi. Kısa sürede tamamlanması planlanan tarama çalışmaları sayesinde, yaklaşık 2 bin okul binasının bulunduğu İzmir'de, eğitim kurumlarının büyük çoğunluğu deprem testinden geçirilmiş olacak. İzmir'de geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmalar kapsamında 285 okul deprem testinden geçirilmiş, bunun sonucunda 39 bina yıkılarak yenilenmiş, 111 okulda ise güçlendirme çalışmaları yapılmıştı.

BAKANLIĞA SUNULDU

Birinci derecede deprem bölgesi olan İzmir'de, deprem testinden geçirilmesine karar verilen bin...