28 / 04 / 2024

izmir ilçe ilçe kentsel dönüşüm

izmir ilçe ilçe kentsel dönüşüm

Kentsel Dönüşüm için 14 bin konutun yıkılacağı Ege bölgesinin en önemli şehirlerinden biri olan İzmir'de Karşıyaka, Bayraklı, Konak ve Karabağlar bölgelerinde kentsel dönüşüm projelerine başlanacak...

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

İzmir Gaziemir'e 483 konutluk yeni proje geliyor!

S.S. İzmir Otoskop2 Konut Yapı Kooperatifi, İzmir Gaziemir'de 483 konutluk yeni proje inşa edecek. 483 konutun yer alacağı proje 211 milyon 794 bin 207 TL'ye mal olacak.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

İzmir Bergama'da bazı arazilerin ilçe belediyesince satılacağı iddiaları mecliste!

İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Çalıbahçe Mahallesi'ndeki bazı arazilerin ilçe belediyesince satılmasının planlandığı iddiasına ilişkin soru önergesi verildi. CHP İzmir Milletvekili Av. Murat Bakan, konuyu meclis gündemine taşıdı.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

İzmir Gaziemir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesi için kentsel dönüşüm sürecini başlattı. İZBETON’un ihale sürecine dâhil olmasıyla birlikte hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe mahallelerinde heyecan yarattı. 

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

TOKİ'den İzmir Gaziemir'e hükümet konağı müjdesi!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

İzmir'in ilçe ilçe konut stoku rakamları!

Seri ilan sitelerinin verileri ve inşaatı devam eden veya tamamlanmış satışa sunulan konut rakamları değerlendirildiğinde İzmir'in konut stokunun 85 bine yükseldiği ortaya çıktı. İşte İzmir'in ilçe ilçe konut stoku rakamları...

izmir ilçe ilçe kentsel dönüşüm Haberi

izmir ilçe ilçe kentsel dönüşüm

İşte İzmir'in faaliyete geçmeyi bekleyen başlıca kentsel dönüşüm projeleri... 


Karşıyaka

Karşıyaka Belediyesi kentsel yenileme için hazırlanan planı kabul ederek Tersane, Alaybey, Donanman, Bahriye Üçok ve Bahariye mahallelerini yenileme yoluna gidecek. Karşıyaka-Örnekköy Mahallesindeki "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı", Anadolu Caddesi, İzmir- Çanakkale Otoyolu ve Cime Caddesi arasındaki 18 hektarlık alam kapsıyor. Ancak daha henüz somut bir çalışma başlamadı. 


Bayraklı

BELEDİYE sınırları içinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi olarak belirlenen 60 hektarlık alan içinde sınırlandı. Büyükşehir Belediyesi ile beraber hayata geçirecek bu proje ile İzmir'de yerinde kentsel dönüşüm ilk kez Bayraklı'da gerçekleştirilmiş olacak. 


Konak

UZUN yıllar sonra yeniden kentin cazibe merkezi olmaya aday Kadifekale'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmalarında, 420 bin metrekarelik alanın 60 bin metrekarelik bölümü ağaçlandırıldı. Yaz aylarında Kale'nin denize bakan tarafından başlatılan...