04 / 05 / 2024

İzmir İlçeleri

İzmir İlçeleri

25 Ekim'de imzalanacak "Bilgi Sistemi İşbirliği Protokolü" ile Büyükşehir Belediyesi'nin bilişim alt yapısı ve yazılımları, ilçe belediyelerinin de hizmetine sunulacak. Bilgiler "ortak havuzda" toplanarak veri tekrarı, kaynak ve zaman israfı önlenecek.

Sağlık Serbest Bölgesi için Çeşme, Seferihisar ve Karaburun aday oldu!

İzmir'de yapılması düşünülen Sağlık Serbest Bölgesi için üç ilçe aday oldu. Çeşme, Seferihisar ve Karaburun kaymakamları projelerin kendi ilçelerinde yapılmasını istiyor.

Pendik ve Tuzla 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik ve Tuzla İlçeleri, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs Alanı Amaçlı İmar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Maltepe 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Maltepe - Kadıköy - Ataşehir İlçeleri, Çamaşırcı Deresine ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

Arnavutköy ve Esenyurt 1/100000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Arnavutköy ve Esenyurt İlçeleri 1/100000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı Özel Endüstri Bölgelerine İlişkin 25.09.2020 tasdik tarihli Plan değişikliği askıya çıktı.

İzmir'de tarım arazilerine konut inşa edildiği iddiası!

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, “Hobi bahçeleri” ismi altında tarım arazilerinin parçalara bölünerek üzerine konutlar yapıldığı iddialarına ilişkin konuştu...

İzmir'de kentsel dönüşüm 60 yılın en önemli konusu!

CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Şehir Plancı Okan Karlıdağ, Bornova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Karlıdağ, '' Kentsel dönüşüm önümüzdeki 60 yılın en önemli konusu olacaktır'' diye konuştu.

Ankara Büyükşehir'den 149.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya, Y.mahalle ve Akyurt İlçeleri'nde yer alan 7 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek...

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Ankara Defterdarlığı'ndan 37 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Defterdarlığı Hitit Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Çubuk ve Keçiören İlçeleri'ndeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek...

Bornova'da satılık 3 arsa! 11,4 milyon TL'ye!

Bornova'nın Erzene, Kazımdirik, Egemenlik İlçeleri'nde yer alan arsa nitelikli taşınmazlar T.C Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 11 milyon 404 bin TL  olarak belirlendi. 

İzmir'de 6 milyon TL'ye icradan satılık 11 gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı ve Bornova İlçeleri'nde yer alan 11 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 141 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Buca'da 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İl, Buca ilçesinde yer alan Tınaztepe Mahallesi'nde taşınmaz satışa sunuluyor. Taşınmaz Tınaztepe'de Begos adı altındaki 3 adet sanayi bölgesi sitesinin bulunduğu alandadır. Taşınmazın satış bedeli ise 7 milyon TL.

Trabzon Arsin ve Düzköy'e taşkın kontrol tesisi yapılıyor!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü’nde, Trabzon’un Arsin ve Düzköy İlçeleri için toplam maliyeti 8 milyon 377 bin TL olan iki taşkın kontrol tesisi inşaatı için sözleşmeler imzalandı.

İzmir İlçeleri Haberi

İzmir İlçeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan bilişim ağına, 30 ilçe belediyesi de dahil oluyor. 25 Ekim Cumartesi günü imzalanacak "Bilgi Sistemi İşbirliği Protokolü" ile Büyükşehir Belediyesi'nin bilişim alt yapısı ve yazılımları, ilçe belediyelerinin de hizmetine sunulacak. Bilgiler "ortak havuzda" toplanarak veri tekrarı, kaynak ve zaman israfı önlenecek. Kullanıma açılan sistemlerin güncel tutulması da Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile Harita ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Daire Başkanlığı tarafından sağlanacak. 



Yeni...