18 / 05 / 2024

izmir imo Sadettin Uçkun

izmir imo Sadettin Uçkun

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'de uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan inşaat mühendisi Sadettin Uçkun (74), yaşlılığa bağlı solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti.

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Emina Jahovic ile Sadettin Saran Bebek'te ev arayışında!

İlişkilerine ikinci şansı veren Emina Jahovic ile Sadettin Saran, ev arayışına başladı. Bebek'te süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Emina Jahovic ve Sadettin Saran Çanakkale'de taş ev yaptırıyor!

Ünlü popçu Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve iş adamı Sadettin Saran'ın bir süredir aşk yaşadığı, ikilinin Çanakkale'de taş ev yaptıkları iddia edildi.

Sadettin Saran Hırvatistan’da otel yatırımı ile turizme adım attı!

Türkiye’de yayınlanan spor içeriğinin yüzde 50’den fazlasının yayın hakkına sahip olan, ekonomik büyümesini sporla gerçekleştiren Sadettin Saran, Hırvatistan’da yaptığı otel yatırımı ile turizme adım attı. 

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Sadettin Ökten: Şehir edep üzerine inşa edilir!

Prof. Dr. Sadettin Ökten, şehrin inşasında tarihi birikimi yakalamanın öneminden bahsetti ve "Bir binayı edep üzere yaparsanız o bir inşa olur, edepsizlik üzere yaparsanız o bir katliam olur" dedi.

izmir imo Sadettin Uçkun Haberi

izmir imo Sadettin Uçkun

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'de uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan inşaat mühendisi Sadettin Uçkun (74), yaşlılığa bağlı solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti. Uzun yıllar İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi ve İzmir Şubesi'nde çeşitli görevlerde bulunan, ayrıca Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU birimine danışmanlık yapan Sadettin Uçkun, dün saat 01.00 sıralarında tedavi gördüğü, Basmane semtindeki özel bir hastanede yaşamını yitirdi. 


Çevresini yasa boğdu 

Evli ve 4 çocuk, 7 torun sahibi olan Uçkun'un yaşlılığa bağlı solunum yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumduğu belirtildi. Çevresinde sevilen bir kişi olan Uçkun'un ölümü sevenlerini yasa boğdu. Uçkun için bugün Buca'daki Bahayörük Camii'nde öğlen cenaze töreni düzenlenecek. Uçkun, Buca Kaynaklar Yenigökdere Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 


Milliyet...