28 / 04 / 2024

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...



İş insanı Sami Kirespi ve Rachel Araz Kiresepi, Bensu Soral ve Hakan Baş, Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, Funda Arar ve Doğa Rutkay gibi bir çok ünlü isimlerin de oturduğu sitede bulunan süper lüks villasını satılığa çıkaran Sadettin Saran, 10 odalı, göl manzaralı dev villasını 290 milyon liraya satıyor. 

10 ODALI VİLLASI İÇİN İLAN VERDİ!

Patronlar Sadettin Saran'ın, 900 metrekare alan üzerinde bulunan 10 odalı, göl kenarında ve muhteşem bir manzaraya sahip olan villası için ilan yayımlandı. 

290 MİLYON LİRAYA SATILIYOR!

İş insanı Sadettin Saran,  lüks dev villası için 290 milyon lira istiyor. Göktürk Kemer Country sitesinde toplam 1500 metrekarelik  arazi üzerinde yer alan göl manzaralı, açık havuzlu ve özel mimarili tam müstakil satılık villada, dev bahçe, açık ve kapalı otopark, kamelya bulunuyor.

Villada aynı zamanda iklimlendirme, yerden ısıtma ile VRV sistemi, su deposu, arıtma sistemi, jeneratör ve ozon dezenfeksiyon sistemli açık havuz ve tam donanımlı spor salonu bulunuyor.

Zemin katta, 4 yatak odası, 4 banyo, spor salonu, mutfak, depo, makina ve çamaşır odası, giriş katta 1 salon, 1 oda, mutfak, 1 banyo, üçüncü katta 3 oda, 2 banyo, 1 giyinme odası, 2 balkon yer alıyor.

SAADETTİN SARAN KİMDİR?

Saran Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 1964 ABD doğumlu. 1987'de ABD, Kentucky Üniversitesi’nden, makine mühendisliği alanında master yaparak mezun oldu. Arkansas’ta Ensco Environmental Services'de çalışmaya başladı.

1988'de Türkiye’ye geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Dış İlişkiler Danışmanı olarak çalıştı. 1990-1995 döneminde Martin Marietta'nın  Ankara  ofisinde Genel Müdür Yardımcısı, arkasından Genel Müdürü olarak çalıştı. 1995'te Saran Şirketler Grubu’na yeniden döndü.

'Rektörlük lojmanı' diye lüks villa kiraladı! Kirasını üniversite ödedi! Rektör tahliye kararına rağmen evi boşaltmıyor

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!


 


Geri Dön