03 / 05 / 2024

İzmir İnciraltı imar

İzmir İnciraltı imar

İzmir İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu üyeleri, İnciraltı’nın imar sorununun çözümü için Başbakan Binali Yıldırım’dan yardım istedi. Platform İzmir Kent Ormanı dışında kalan kısmının istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacak bir değere dönüştürülmesini istediklerini belirtti.

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

İzmir'deki Zorlu Gökdeleni yine gündemde: ŞPO'dan izin vermeyin uyarısı! 

ŞPO İzmir Şubesi, imar planlarına aykırı olduğu mahkeme kararıyla belirtilen Zorlu Projesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesinin mahkeme kararının uygulanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

İzmir'de gayrimenkul fiyatları rekora koşuyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'deki konut fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Güleroğlu, "En büyük sıkıntı İzmir'de imar alanlarının çok kısıtlı olması. Hal böyle olunca yeni imar alanları açılmamasından kaynaklı fiyatlar şişiyor" dedi.

İzmir’de yıkımların nedeni yanlış imar mı? 

Dün İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde 25 kişi hayatını kaybederken çok sayıda bina yıkıldı. Yıkılan binalar sonrasında İzmir'in imar planları tartışmalara neden oldu. 

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündeminde!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer,, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılar meclis gündeminde!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılara ve binaların denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılarla ilgili soru önergesi!

İzmir'de imar barışından yararlanan yapılara ve binaların denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, İnciraltı'nda imar sorununun çözüleceğini açıkladı. Karabulut, "İnciraltı planları konusunda mutabakata vardık.'' diye konuştu. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Gültepe için yeni imar planı hazırlandı!

İzmir'in Konak ilçesi Gültepe semti için hazırlanan yeni imar planları yürürlüğe girdiğinde bölge hızla değerlenecek.

İzmir Mavişehir imar planına üç belediyeden itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mavişehir'de imar planı değişikliği hazırlığına karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ve Karşıyaka belediyeleri olumsuz görüşlerini Bakanlık'a gönderdi.

İzmir İnciraltı imar Haberi

İzmir İnciraltı imar


İzmir İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu üyeleri, İnciraltı’nın imar sorununun çözümü için Başbakan Binali Yıldırım’dan destek istedi. Platform Başkanı Tayfun Karabulut, bölgenin istihdam ve ekonomiye katkı sağlaması için acilen planlanması gerektiğini söyledi.


İzmir'de İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu, yıllardır çözüme kavuşturulmadığını savundukları imar sorununa katkı sağlayacak her planın yanında olduklarını açıklayarak, Başbakan Binali Yıldırım'dan destek istedi.


İnciraltı'nın İzmir Kent Ormanı dışında kalan kısmının istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacak bir değere dönüştürülmesini istediklerini söyleyen İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, İzmir Sevenler Platformu'nda gerçekleştirdiği basın toplantısında "İzmir'in heyecanla temellerinin atılacağı günü beklediği çılgın proje İzmir Körfez Geçişi'nin (İZKARAY) İnciraltı'nın planlanmasında büyük ekonomik destek sunacak" dedi.


Kent Ormanı'ndan 2-3 kat büyük


Başbakan Binali Yıldırım'dan da bu konuda destek istediklerini ifade...