16 / 05 / 2024

İzmir inşaat çökme

İzmir inşaat çökme

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir inşaatın kalıp sökümü sırasında göçük meydana geldi. Olay sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi!

Mersin Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi. İnşaatta hasarın oluştuğu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

İzmir inşaat sektöründe gözde il!

Hükümetin ulaşım projeleriyle Ankara ve İstanbul gibi kentlere ortalama 3.5 saatte ulaşılabilir hale gelecek İzmir, inşaat sektörünün de gözde illerinden biri oldu..

Gaziantep'te apartman inşaatında çökme!

GAZİANTEP’te, bir apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen çökmede 1 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Zeytinli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman inşaatında beton döküm işlemi sırasında çökme meydana geldi.

İzmir'in en çok göç alan 3.kent olmasını inşaat sektörü nasıl yorumladı?

İzmir, 2015’te en çok göç alan 3. kent oldu. Cazibe merkezi haline gelen İzmir’i en çok İstanbullular tercih etti. İzmir inşaat sektörünün önde gelen isimleri bu durumu avantaj olarak değerlendirdi

İzmir kentsel dönüşümle inşaat sektöründe patlayacak!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, "Şu anda maalesef kentsel dönüşüme başlayamadık. Umarım bu sorunları aşıp kentsel dönüşümü başlatacağız. İzmir inşaat sektörü çok yakında patlayacaktır" dedi.

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı çökme tehlikesi yaşadı!

Manyas ilçesinde yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprak malzemenin taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı.

Balıkesir'deki yurt inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi!

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, öğrenci yurdu inşaatı için açılan temel kazısı nedeniyle yan tarafta bulunan karayolunda çökme meydana geldi.

Esenyurt'ta fabrika inşaatı çöktü!

İSTANBUL Esenyurt'ta bir fabrika inşaatında beton atıldığı sırada kısmi çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle inşatta çalışan 7 işçi yaralandı.

İnşaat firmaları İzmir'e 10 yıl içinde 16 milyar dolar yatırım yapacak!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinin, yeni kent merkezi olarak belirlenen İzmir'e 10 yıl içinde 16 milyar dolar yatırım yapması bekleniyor.

Büyük şehirlerde inşaat sektörü tüketici tercihlerine göre şekilleniyor!

TÜİK verilerine göre konut satışlarında zirvede yer alan İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük kentlerde, hızla gelişen inşaat sektörü tüketici tercihlerine göre de şekilleniyor.

Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan kedi yolu yeniden yapıldı!

İzmir-İstanbul arasının 3,5 saate inmesini sağlayacak dev proje çerçevesinde, İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında marttaki çalışmalar sırasında kopan kedi yolu yeniden yapıldı.

Bitlis'te AVM inşaatında çökme!

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir alışveriş merkezi inşaatında meydana gelen çökme sonucu 1 işçi öldü , 4 işçi yaralandı. Verilen bilgiye göre Selçuklu Mahallesi'nde yapımı süren Ahlat Belediyesi Alışveriş Merkezi inşaatında beton dökülen kalıp çöktü.

İzmir inşaat çökme Haberi

İzmir inşaat çökme

İzmir'in Torbalı İlçesi Muratbey Mahallesi'ndeki bir inşaatta göçük meydana geldi. Olay sonucunda 53 yaşındaki Mehmet Gündüzeli isimli inşaat işçisi beton yığınının altında kaldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Gündüzeli, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartıldı. Torbalı Devlet Hastanesi'kaldırılan inşaat işçisi tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.