01 / 05 / 2024

İzmir inşaat

İzmir inşaat

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklama ile il sınırlarındaki inşaat firmalarında çalışan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve yabancı uyruklu işçilerin tüm bilgilerinin bağlık oldukları firmalara tam verilmesi gerektiği açıklandı.

İzmir'de inşaat harcamaları 9,2 milyar dolara çıktı!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, İzmir'in 2013 yılı itibariyle Türkiye'deki toplam inşaat harcamalarından aldığı payın yaklaşık yüzde 12 olduğunu belirtti. İzmir'de inşaat harcamaları 9,2 milyar dolara çıktı.

İzmir'de 66 inşaata mühür!

Önceki gün meydana gelen asansör kazasının ardından İzmir'de İş Teftiş Kurulu Başkanı Şuayip Er, denetledikleri 400'e yakın inşaattan 66'ısını, iş güvenliği olmadığı gerekçesiyle mühürlediklerini açıkladı

İzmir inşaat sektöründe gözde il!

Hükümetin ulaşım projeleriyle Ankara ve İstanbul gibi kentlere ortalama 3.5 saatte ulaşılabilir hale gelecek İzmir, inşaat sektörünün de gözde illerinden biri oldu..

İzmir'in en çok göç alan 3.kent olmasını inşaat sektörü nasıl yorumladı?

İzmir, 2015’te en çok göç alan 3. kent oldu. Cazibe merkezi haline gelen İzmir’i en çok İstanbullular tercih etti. İzmir inşaat sektörünün önde gelen isimleri bu durumu avantaj olarak değerlendirdi

İzmir kentsel dönüşümle inşaat sektöründe patlayacak!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, "Şu anda maalesef kentsel dönüşüme başlayamadık. Umarım bu sorunları aşıp kentsel dönüşümü başlatacağız. İzmir inşaat sektörü çok yakında patlayacaktır" dedi.

İzmir Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatı tamam!

Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa'ya kuracağı kültür merkezi ve cemevinin proje çalışmalarını da bitirip yapım ihalesi için kolları sıvadı.

Ege Perla'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir'de hayata geçirdiği Ege Perla projesinin kaba inşaatına sona geldi. 180 milyon dolar yatırımla inşa edilen Ege Perla'da bugüne kadar konutların yüzde 70'i satıldı.

İnşaat sektörü 300 iş kolunu besliyor!

İzmir İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Mühendislik Komitesi Başkan Yardımcısı İnşaat Yüksek Mühendisi Levent Bendeş, inşaatın Türk ekonomisinde en etkili sektörlerin başında geldiğini kaydetti.

Balçova'da 2 bin kişilik tribünün kaba inşaatında sona gelindi!

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.

TOKİ İzmir Urla 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ İzmir Urla Güvendik Mahallesi Menteş Mevkii 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nin inşaatı 7 ayda tamamlanacak!

İzmir Ödemiş'te inşaat çalışmaları duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nin ikmal ihalesi 10 Aralık Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, hastanenin 7 ayda tamamlanacağını belirtti.

Musa Çiçek İnşaat İzmir'de projelere devam ediyor!

İzmir'de önemli konut projelerini hayata geçiren Musa Çiçek İnşaat, kentte inşaat sektörüne yeni bir soluk getirdi. Firma, fark yaratan projeleriyle adından söz ettiriyor.

İzmir'de arsa karşılığı inşaat ihalesi 23 Aralık'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 23 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor.

Mehmet Tiryaki Tabakhane Camisi'nin inşaatını inceledi!

Tabakhane Camisi'nin yıktırarak yeniden yapımını üstlenen Simav'ın İzmir ve Manisa'daki hayırsever iş adamı Mehmet Tiryaki, Tabakhane Camisi inşaatını ilk kez inceledi.

İzmir inşaat Haberi

İzmir inşaat


İzmir Valiliği, il sınırlarındaki inşaat firmalarında çalışan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve yabancı uyruklu işçilerin açık kimlik ve adres bilgilerinin inşaatın bağlı bulunduğu kolluk kuvvetlerine bildirilmesi gerektiğini duyurdu. Bildirimde bulunmayanlara para cezası uygulanacak.


Posta...