08 / 05 / 2024

İzmir iskele

İzmir iskele

Aziz Kocaoğlu, Körfez’deki mevcut vapur iskelelerinin mülkiyetinin kendilerine verilmemesine tepki gösterdi. Kocaoğlu, "Bunlar bize verilmez de kiralanarak ticarethane olarak kullanılmaya devam edecekse biz de uygun yerlerde yeni iskeleler yapalım" dedi

Karataş Üçkuyular arasında yapılacak 5 iskele Temmuz'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 13 Kasım 2014'de ihaleye çıkardığı ve Karataş'la Üçkuyular arası için projelendirilen 5 ahşap iskelenin yapımına başlandı. İskelelerin Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

Karşıyaka’ya 6 ahşap iskele geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Vapur İskelesi'nden Alaybey Tersanesi'ne kadar uzanan kıyı şeridinde yapacağı altı adet ahşap iskele için 23 Kasım'da ihaleye çıkacak.

İzmir Büyükşehir'den Urla'ya çevreye uyumlu iskele!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça ve Mordoğan’dan sonra Urla ve Güzelbahçe’ye de gemi seferleri başlatabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Doğal sit alanı olan Urla’ya çevreyle uyumlu yüzer bir iskele kuran Büyükşehir, Bakanlık izinlerinden sonra bu ilçeye sefer başlatacak.

Kocaeli Başiskele'de yollar yenileniyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, ilçede yeni açılan 11 kilometre yolda asfaltlama çalışması yaptı.

Şile Limanı 6 iskele ile güçlendirilecek!

Şile Limanı 100'er metrelik 6 iskele ile güçlendirilecek. 250 adet tekne bağlanacak limanda, balıkçı barınakları, balık satış üniteleri, fuar ve festival alanı, spor alanları, eğlence parkları ve kaykay alanları yeniden yapılacak.

Burdur'daki AVM inşaatında iskele çöktü!

MAKÜ İstiklal Yerleşkesi'nde saat 23.30 sıralarında yapımı süren Öğrenci Sokağı Kompleksi içerisindeki alışveriş merkezinin birinci katının betonu atıldığı sırada iskele çöktü.

Başiskele'deki Bahçecik Polis Merkezi inşaatı tamamlandı!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz kamu kurumlarının taleplerini çözüme kavuşturmak adına çalışmalara başladı.

İzmit ve Başiskele’deki dereler ıslah edildi!

Kocaeli genelindeki çeşitli derelerde toplam 63 km uzunluğunda ıslah çalışması gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, İzmit Sanayi ile Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nde dere ıslah çalışmalarını da tamamladı.

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.

Başiskele Spor Salonu hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Spor Okulları’nın yeni sezonu ile bin kişi kapasiteli Başiskele Spor Salonu’nun hizmete girişini, düzenlediği muhteşem bir törenle açtı, törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı...

Başiskele Kırpınar Caddesi'ne köprü yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Kırkpınar caddesinde yaya ve ulaşımı sağlayacak köprü çalışmasını başlattı. Belediye, Körfez Mahallesi'nden geçen dere boyu üzerine ikinci köprüyü yapmak için hazırlık yapıyor.

Başiskele'de kadınlara özel spor kompleksi inşa ediliyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Mehmetağa mahallesi Kullar caddesinde yapımı devam eden bayanlara özel ücretsiz kapalı spor kompleksi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de 3 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Başiskele Belediyesi, mahalle halkının sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği semt konaklarını yaygınlaştırıyor. İnşası devam eden 3 yeni konağın ise ilerleyen aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

Başiskele TED Koleji 29 Eylül'de açılacak!

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı.

İzmir iskele Haberi

İzmir iskele

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başta İzmir Körfez Projesi, İzmir Kıyı Deniz Projesi ve Körfez ulaşımıyla ilgili Ankara ve ilgili kurumlardan çıkmayan izinlerin peşini bırakmadı. Hazırladıkları dosyayı ilgili bakanlıklara götürmek için hazırlık yapan, erken seçim nedeniyle bunu erteleyen Kocaoğlu, izinlerin takibini sürdürüyor. Kocaoğlu, özellikle kent için en önemli projelerden biri olan ve TCDD ile ortaklaşa yürüttükleri İzmir Körfez Projesi’yle ilgili ÇED onayını gün gün takip ettiğini söyledi. ÇED konusunda Su ve Orman Bakanlığı’ndan beklenen olumlu yazının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildiğini belirten Kocaoğlu, henüz Bakanlık’tan bir netice gelmediğini söyledi.


Kocaoğlu, özellikle kıyı şeridinin kullanımıyla ilgili sorunların henüz çözülemediğinden yakındı. Kıyı kullanımıyla ilgili yasa çıktığını belirten Kocaoğlu, "Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne devirlerle ilgili taleplerimiz var. Mevcut vapur iskelelerinin katamaran tipi gemilere...