12 / 05 / 2024

izmir istanbul deniz uçağı

izmir istanbul deniz uçağı

Karayoluyla trafik nedeniyle yaklaşık iki saat süren Kocaeli - İstanbul arası ulaşım, deniz uçaklarının sefere başlamasıyla 22 dakikaya düşecek. Seferlerin sabah ve akşam saatlerinde düzenlenmesi planlanıyor...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

İzmir'de deniz ve raylı sistem birleşecek!

Yaklaşan seçimler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’de en çok öne çıkan problemleri çözeceklerini söyledi.

İzmir- İstanbul Otoyolu'nda 'arazi' isyanı!

İzmir - İstanbul Otoyolu projesi kapsamında 'acele kamulaştırma' yöntemi ile düşük bedelle kamulaştırılan tarım arazileri için ödenmesi gereken ücret farklarını aradan geçen süreye rağmen alamayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İzmir-İstanbul otoyolunun bir etabı daha açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İzmir-İstanbul otoyolunun bir bölümünü daha Aralık ayında hizmete almayı planladıklarını söyleyerek, 'Diğer 29 kilometre artı 4 kilometrelik Akhisar çevre yolu da dahil oranın bağlantısında da hedefimiz şubat tatiline yetiştirmek.' dedi.

İzmir-İstanbul otoyolu İzmir konut piyasasını nasıl etkileyecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir-İstanbul otobanı ile ilgili açıklamalar yaptı. Kocaoğlu, "Bu şehrin geleceğinden biz sorumluyuz" dedi

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak?

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 95'inin tamamlandığı açıklanan proje kapsamında 3 tünel hizmete açıldı. Peki İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

Konut metrekare fiyat artışında İzmir, İstanbul'u geçti!

Ege'nin incisi olan İzmir'de konut metrekare fiyat artışı, mart sonu itibarıyla son 5 yılda yüzde 108,6 artarak İstanbul'u solladı. 

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Arnavutköy İlçe Kongresi'nde konuştu. Yıldırım 'İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek' dedi..

izmir istanbul deniz uçağı Haberi

izmir istanbul deniz uçağı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan ile İzmit Seka Park'taki kafede düzenlediği basın toplantısında, belediyenin 2005 yılında deniz uçağıyla İzmit Körfezi’nde denetimlere başlayarak Türkiye'de ilki gerçekleştirdiğini hatırlattı.


 “Şimdi de bu alanda sivil taşımacılığın başlamasına öncülük ediyoruz" diyen Polat, "İleride herkesin kapısında otomobil gibi deniz uçaklarının da olmasının önünü açtık. Bu çalışma Türkiye’de büyümenin en güzel örneklerinden biridir” diye konuştu.


Arusan ise Kocaeli- İstanbul Haliç uçuşlarının deniz-kara entegre hava ulaşımında Bursa-Haliç Projesi'nden sonra önemli bir model olacağını dile getirdi.


 Kocaeli'yi Avrupa'ya bağlamak için adım attıklarını anlatan Arusan, belediyenin altyapı desteğiyle yolcuları Kocaeli'den İstanbul'a 22 dakikada ulaştıracaklarını kaydetti.


Seka Park içindeki terminal binasının tamamlanmak üzere olduğuna dikkati çeken Arusan, şöyle konuştu:


"Planımız 2 Ocak 2014'te...