08 / 05 / 2024

İzmir kablosuz internet

İzmir kablosuz internet

Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte hayata geçirdiği kablosuz internet projesi için ihaleye çıkıyor. 8 noktada kurulması planlanan "WizmirNET" ağıyla açık alanda internet kullanılabilecek.

A101’de mikser 1300 TL’ye, çay makinesi 580 TL’ye, kablosuz hoparlör 140’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 11 Mayıs’ta mikser 1300 TL’ye, çay makinesi 580 TL’ye, kablosuz hoparlör 140’ye düşecek. İşte 11 Mayıs A101 fiyat listesi...

Konut fiyatları katlandı, dolandırıcılıklar arttı!

Konut fiyatları artınca, dolandırıcılıklar da çoğaldı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, internet üzerinden hayali ilanlarla vatandaşların dolandırıldığını dile getirdi.

Tapu işlemleri internet ortamına taşındı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, tapu işlemlerinin internet ortamına taşınmasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Başkasına ait arsayı internet üzerinden satışa çıkardı! 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başkasına ait arsayı internet üzerinde satışa çıkaran C.G hakkında birçok kişiyi dolandırdığı öne sürerek dava açıldı. 

Üçyol-Buca Metro Hattı ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 1 milyar 70 milyon euro’luk yatırımla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesi bugün gerçekleşiyor. İhale Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Tedarik Portalı’nda ve Fransız Kalkınma Ajansı resmi internet sitesinde yayınlandı.

Kızının dersleri için internet olan yere ev inşa etti!

Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşayan Bilal Başol isimli vatandaş yaşadığı yerde internet çekmediği için internet olan yere ev inşa etti. 

DASK İzmir depremi için harekete geçti!

İzmir Seferihisar’da yaşanan depremin hemen ardından harekete geçen DASK, eksperlerini sahaya yönlendirdi. Poliçe sahipleri ALO DASK 125 çağrı merkezi, DASK internet sitesi ve e-devlet üzerinden hasar ihbarında bulunabilecekler. 

Noter randevuları internet üzerinden alınacak!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, noterliklerde randevu işlemlerin artık internet üzerinden yapılacağını duyurdu. Gül, ek olarak e-Noter uygulaması üzerinden işlem de yapılabileceğini dile getirdi. 

3 bin 500 hobi bahçesi internet üzerinden satışa çıkarıldı!

Pandemi nedeniyle hobi bahçeleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bu ilgiyi fırsata çevirmek isteyen yatırımcılar internet üzerinden hobi bahçesi satışı yapmaya başladı.

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

İnternet bağlantı hızı konut fiyatlarını etkiledi!

Koronavirüsle yüksek hız ve kesintisiz internet bağlantısının önemi anlaşıldı. Yapılan araştırmalara göre, fiber internet ve yüksek hıza sahip evlerin daha değerli olduğu ortaya çıktı.Yüksek hızlı bağlantı konut fiyatını balkon ya da kapalı otopark kadar etkiliyor...

İzmir’de gayrimenkul sektöründe online hizmet!

Koronavirüs salgını her sektörü olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. İzmir’de bir firma, müşterilerine mülkleri internet üzerinden gezdirmeye başladı...

İzmir kablosuz internet Haberi

İzmir kablosuz internet
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte hayata geçirdiği kablosuz internet projesi için ihaleye çıkıyor. 8 noktada kurulması planlanan "WizmirNET" kablosuz ağına bağlanan İzmirliler akıllı telefon, tablet ve taşınabilir bilgisayarlarından açık alanda da internete girebilecek. 


WizmirNET kablosuz ağına bağlanan kullanıcılar, kimlik doğrulama sayfasından kayıt olup cep telefonlarına gelen şifreyi girerek internet hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. 


Gündoğdu Meydanı, Kültürpark, Konak Meydanı, Pasaport, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Tarihi Havagazı Fabrikası, Buca Hasanağa Spor Kompleksi ve Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yayın yapan istasyonlardan internete...