26 / 05 / 2024

İzmir Karaman TOKİ evleri

İzmir Karaman TOKİ evleri

TOKİ, İzmir'in Kiraz İlçesi'ne bağlı Karaman Köyü'nün taşınmasında iskan uygulaması hakkında basın açıklaması yaptı. TOKİ'ye göre, köyün taşındığı alanda inşaatların gecikmesi hak sahibi aileler ile müteahhitleri arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklanıyor..

İzmir'de depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarındaki sorunlar meclis gündeminde!

İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

İzmir Seferihisar TOKİ 2020 başvuru şartları ve detayları!

İzmir Seferihisar TOKİ 2020 başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Bugün itibariyle satışa sunulan Seferihisar TOKİ'de 700 adet 2+1 konut 300 adet 3+1 konut bulunuyor.

ÖİB'in satışa sunduğu 6 gayrimenkulün ihale tarihi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Elazığ, İzmir, Karaman, Muğla ve Şanlıurfa'da yer alan 6 gayrimenkul için son teklif verme tarihi 4 Ekim 2018 tarihine uzatıldı..

TOKİ İzmir Torbalı'da sözleşme dönemi sona eriyor!

İzmir Torbalı TOKİ Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018!

TOKİ Tire alt gelir grubu ve orta gelir grubu projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı. İşte İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018...

Karaman TOKİ kura sonuçları açıklandı!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı projesindeki 577 konut için kura çekimi yapıldı. Karaman TOKİ kura sonuçları açıklandı.

TOKİ Karaman Organize kura sonuçları!

428 adet konuttan meydana gelen TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kuralar bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Organize kura sonuçları..

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi'nde yer alan 2+1 32 konutun kurası bugün çekilecek. İşte, TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Projesi kura çekim sonucu..

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel projesindeki daireler için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı Emeklilere Özel olarak hayata geçirdiği projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu henüz açıklanmadı.

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karaman OSB kura sonucu 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman OSB çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

İzmir Karaman TOKİ evleri Haberi

İzmir Karaman TOKİ evleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından gönderilen "İzmir İli Kiraz İlçesi Karaman Köyü İskan Uygulaması Hakkında Basın Bilgi Notu"nda yer alan bilgiler şöyle;


"Bakanlığımızca (mülga Bayındırlık ve İskân Bakanlığınca) İzmir ili, Kiraz ilçesi, Karaman köyünde DSİ Genel Müdürlüğünce yapılan Beydağ Barajından etkilenen köy sakinlerine yeni konutların yapılması ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapılmıştır. Ailelerin başvuru yapması halinde Bakanlığımızca belirlenecek yeni yerleşim yerinde devlet tarafından konutların ve altyapıların yapılarak faizsiz olarak ve 20 yılda yirmi eşit taksitle olmak üzere sadece konut maliyet bedeli üzerinden borçlandırılacakları bildirilmiştir. Konut talep edecek ailelerin belirlenmesi amacıyla Devlet Eliyle İskân Duyurusu yapılmış, duyurular vatandaşlarımızın görebileceği yerlerde askı tutanağı ile asılıp indirilmiş,  yasal süresi içerisinde ( 4 aylık süre içerisinde ) hiçbir başvuru olmamıştır.


Bunun üzerine Bakanlığımız; vatandaşların mağdur...