05 / 05 / 2024

İzmir Kemeraltı Otoparkı

İzmir Kemeraltı Otoparkı

Çiğdem Ökmen, otopark sorununa çözüm olması amacıyla Kemeraltı Çarşısı'ndaki kendi arazisine 450 araçlık otopark yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe verdi. Dilekçeye olumlu veya olumsuz yanıt verilmedi.

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İzmir Kemeraltı’na yeni üniversite geliyor! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile temasa geçerek yeni projesini hayata geçirme anlamında ilk adımı attı. İşte konu ile ilgili detaylar...

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı'na taşındı!

30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle büyük hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı’nda bulunan tarihi binaya taşındı. 

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

Tunç Soyer'den Kemeraltı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşide Kemeraltı'yla ilgili çağrı yaptı.

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı 11 Mayıs'ta açılıyor!

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan iş yerleri 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kontrollü olarak hizmet verecek.

İzmir Kemeraltı Çarşısı için özel lojistik planı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı’ndaki yoğun trafiği daha düzenli bir hale getirmek için bir Lojistik Planı hazırladı. Alanın geneli için yapılan trafik dolaşım düzenlemesi kapsamında; yük taşıma güzergâhları, yük depolama ve dağıtım merkezleri, indirme bindirme alanları belirlendi...

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

İnşaat sektörüne otopark müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır’ın çabaları ile otopark yönetmeliğinin yürürlüğe giriş tarihi yıl sonuna kadar uzatıldı. Böylece daha önce sözleşme yapan müteahhitlerin mağduriyeti önlendi...

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

İzmir Kemeraltı Otoparkı Haberi

İzmir Kemeraltı Otoparkı

İzmir'in vergi rekortmenlerinden Çiğdem Ökmen adına avukatı, otopark sorununa çözüm olması amacıyla Kemeraltı Çarşısı'ndaki kendi arazisine 450 araçlık otopark yapıp üstüne inşa edeceği kongre merkezinin kullanım hakkını belediyeye devir şartıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe verdi. 20 Ocak'ta verilen dilekçeye olumlu veya olumsuz yanıt verilmedi.


İzmir'de her geçen gün katlanan otopark sorunu trafik sıkışıklığı, yayaların işkencesi ve araç sahiplerinin saat başı park etmeleri için anormal ücret ödemelerine neden olurken, şehrin merkezinde Kemeraltı'nın göbeğinde iki boş arsanın çok katlı otopark yapılma teklifine aylardır yanıt verilmedi. İzmir'in vergi rekortmenlerinden Çiğdem Ökmen, çarşının girişinde, Gümrük bölgesinde bulunan 2 bin 657 metrekarelik, imar planında "Özel Proje Alanı" görünen arsası için proje hazırladı. Kemeraltı'ndaki otopark sıkıntısı göz önüne alınarak ticari ranttan uzak beş katlı 450 araçlık...