06 / 05 / 2024

İzmir  Kent Onkoloji Merkezi ne zaman açılacak

İzmir  Kent Onkoloji Merkezi ne zaman açılacak

350 yatak kapasitesine ulaşacak olan Kent Hastanesi, 2018 yılının başında hizmete girecek. Hastane 40 bin metrekare büyüklüğe sahip.

Depremle Yaşam Sempozyumu kentsel dönüşüme rehber olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kent Konseyi ve TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ile "Depremle Yaşam Sempozyumu" yapıldı. Sempozyum kitap haline getirilerek kentsel dönüşüme rehber olması hedefleniyor.

İzmir nasıl dirençli kent olur?

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem ve 2 Şubat 2021 tarihinde yaşanan sel felaketi, dirençli kent kavramının önemini gözler önüne serdi. Uzmanlar, afete hazırlık ve dirençli kent konularında açıklamalar yaptı...

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

İzmir'e 30 milyon TL'lik yeni onkoloji merkezi geliyor!

Yatırımlarla büyümesini sürdüren İzmirli Kent Sağlık Grubu, 30 milyon TL'lik yatırımla İzmir'deki ikinci tıp merkezini bu ay açacak..

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

İzmir Kent Onkoloji Merkezi yeni yılda açılacak!

350 yatak kapasitesine ulaşacak olan Kent Hastanesi, 2018 yılının başında hizmete girecek. Hastane 40 bin metrekare büyüklüğe sahip.

Biva Kent'te 1.400 TL taksitle hemen teslim daireler!

İzmir Çiğli Harmandalı'nda hayata geçirilen Çiğli Biva Kent projesinde 1.400 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün...

İzmir'de küçük sanayi siteleri kent dışına taşınıyor!

Bakan Özlü’nün küçük sanayi sitelerinin kent dışına taşınacağını açıklamasının ardından gözler İzmir’deki 2 milyon metrekare büyüklükteki 7 bölgeye çevrildi. İzmir’in önünü açacak projeyle kente 20 milyar liralık yatırımla 35 bin konut, 15 bin dükkan ve onlarca AVM yapılabilecek

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Karabağlar'a yeni kent meydanı geliyor!

İzmir'de Alyanak Bulvarı üzerinde bulunan 4 hektarlık alana kent meydanı yapacak. Meydanda açık otoparklar, meydan, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

Konak Yeni Kent Merkezi plan notları onaylandı!

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde Konak Belediye Meclisi'nde tıkanan plan notları krizi aşıldı.

İzmir  Kent Onkoloji Merkezi ne zaman açılacak Haberi

İzmir  Kent Onkoloji Merkezi ne zaman açılacak

Yapılacak ek bina ile kapalı alanda 40 bin metrekare büyüklüğe ve 350 yatak kapasitesine ulaşacak olan Kent Hastanesi, 2018 yılının başında 'Kent Onkoloji Merkezi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor. İşte Capital Dergisi'nin Kent Sağlık Grubu CEO’su Dr. Ruşen Yıldırım ile yaptığı röportaj... 

Egeli bir grup yatırımcının kurduğu Çiğli Özel Kent Hastanesi’nin temeli 7 Ağustos 2001’de atıldı. ABD’nin önemli akreditasyon kuruluşlarından biri olan Joint Commission International (JCI) tarafından ilki 2006 yılında olmak üzere günümüze kadar her üç yılda bir düzenli olarak akredite edildi. Bugün, hastane sermayesinin yüzde 90’ı Smyma Investor S.A.R.L.’ın kontrolünde. Kent Onkoloji Merkezi ile ABD’li Houston Methodist Hospital (HMH) arasında imzalanan eğitim ve işbirliği anlaşması ise önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

Grubun bu yılın sonunda Kent Tıp Merkezi Bayraklı’yı, 2018’in ilk...