05 / 05 / 2024

izmir kentkartlı dolmuşlar

izmir kentkartlı dolmuşlar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve kentkartla binilebilen yeni dolmuşlara binerek vatandaşları dinledi. Buca ilçesinde çalışmaya başlayan ilk hatta uygulama yapıldı...

Toplu taşımaya bir kez daha zam geldi: İşte yeni tarife

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, minibüsler, dolmuşlar, tramvaylar ve otobüsler için kullanılan 'eskart'ların fiyatlarına zam yapıldı. İşte detaylar...

Şehir içindeki taşımacılık yapan dolmuşlar için yeni karar!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile, Türkiye genelinde faaliyet gösteren dolmuşlar için yeni bir dönem başlıyor. Buna göre şehir içinde yolcu taşıyan ve cirolarının tamamını elektronik ücret toplama ile ile elde eden dolmuş işletmeleri için yeni bir dönem başlıyor. İşte detaylar…

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

İzmir'deki yapılar alarm veriyor!

Depremin en çok etkilediği yerlerden İzmir’in Bayraklı ve Bornova belediye başkanları açıklamalarda bulundu. Bayraklı’da konutların önemli kısmı, ova dediğimiz sıvılaşma olan bölgede bulunuyor. Burada yıkılması gereken yüzlerce bina var.

İzmir'de emlakçılar depremzedelerden komisyon almayacak!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, sosyal medyada İzmir'de ev kiralarının yükseldiği yönündeki paylaşımlara tepki gösterdi. Güleroğlu, "İzmirli emlakçılar olarak depremzedelerden, mağdur kişilerden hizmet bedelini almayacağız" dedi.

İzmir’deki yapıların yüzde 50'si riskli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de kent merkezinden geçen aktif fay hatlarının bulunduğunu belirtti ve "İzmir’deki yapıların yaklaşık yüzde 65’i kaçak ve gecekondulardan geri kalan kısmının da yüzde 50’si deprem yönetmeliğine uygun olmayan yapılardan oluşmaktadır" dedi.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğı'nın İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1!

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

İzmir, konut satışlarında İstanbul'u 10'a katladı!

İzmir, en çok göç alan 3. şehir olmasına rağmen, son 5 yılda konut satışlarında yüzde 16 büyümeye ulaşarak, İstanbul ve Ankara’yı geride bıraktı...

izmir kentkartlı dolmuşlar Haberi

izmir kentkartlı dolmuşlar


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve kentkartla binilebilen yeni dolmuşlara binerek vatandaşları dinledi. Buca ilçesinde çalışmaya başlayan ilk hattı kendi kentkartıyla kullanan Kocaoğlu, uygulamanın memnuniyetini ölçtü.


Büyükşehir Belediyesi’nin ESHOT vasıtasıyla çalışmalarına başladığı dolmuş uygulaması faaliyete geçti. Buca Şirinyer aktarma istasyonu ile İşçievleri arasında çalışan sekiz dolmuş, kentkart kullanımına uygun hale getirildi. Belediye personeli tarafından kullanılan hat üzerindeki dolmuşların seferine, Başkan Kocaoğlu da katıldı. Şirinyer’den binerek, son durağa kadar yolculuk etti. Vatandaşların projeden memnuniyet derecesini ölçen Kocaoğlu, İzmir ulaşımı hakkında da bilgi verdi.


Bu arada İzmir’de faaliyet gösteren binin üzerindeki dolmuşa kentkart cihazı takılması çalışmasında sona gelindi. Proje hayata geçtiğinde metro, vapur ve otobüslerde kullanılan kentkart, dolmuşlarda da geçerli olacak. Aktarma ve 90 dakika uygulaması...