09 / 05 / 2024

İzmir Kiraz hastane projeleri

İzmir Kiraz hastane projeleri

İzmir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi. 75 yatak kapasitesine sahip olacak hastane 58 dönümlük alanda inşa edilecek. Hastanede 3 ameliyathane bulunacak.

İzmirliler dikkat! TOKİ yeni tarihi duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre İzmir Kiraz Millet Bahçesi projesi 15 Nisan'da ihaleye çıkacak. 

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ'den İzmirlilere Ekim müjdesi! Bu ilçedeki yeni proje için geri sayım başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kiraz projesi 5 gün sonra ihaleye çıkıyor. 

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika! Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika... Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ İzmir Kiraz projesi ile ilgili detaylar...

11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kiraz ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

İzmir Kiraz'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kiraz ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

İzmir Kiraz hastane projeleri Haberi

İzmir Kiraz hastane projeleri

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi yapılacağını müjdeledi. Belediyenin mülkiyetini Sağlık Bakanlığı'na devrettiği Okka Taşı mevkiindeki 50 dönümlük alanda 3 ameliyathane yoğun bakım üniteleri, 40 cihazlık diyaliz merkezi, Heliport nakil alanı, 18 poliklinik doğum salonları bulunan devlet hastanesi yapılacak. Başkan Özçınar, "Kiraz, kendisine yetebilecek bir hastaneyi hak ediyor. Girişimlerimiz sonuç verdiği için mutluyuz" dedi. İzmir'e 145 km ile en uzak mesafeli ilçe olan Kiraz, yıllardır beklediği devlet hastanesine kavuşacak. 75 yataklı yeni devlet hastanesinin inşaat ve yapım çalışmaları, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanlığı'nca 2016 yılı ikinci dönem yatırım programına alındı.


Yatırım programında 


Başkan Özçınar 30 yataklı hastanenin hekim sayısı artırılarak bölgedeki tedavi hizmetlerinin sürekliliğinin sağlandığını kaydederek, "Kiraz'ın yıllardır süren kronik sıkıntılarının başında sağlık gelmektedir. Göreve geldiğimiz...