04 / 05 / 2024

izmir konak belediye başkanı Hakan Tartan

izmir konak belediye başkanı Hakan Tartan

İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kimdir? Hakan Tartan ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Hakan Tartan bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte yanıtı...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

Zorlu Konak kaç katlı olacak?

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zorlu Holding'in gökdelen projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

İzmir Konak'ta 33 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 7. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi 8553 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 33 milyon TL'ye icradan satıyor...

İzmir Konak'ta 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir 18. İcra Dairesi İzmir Konak'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 10 milyon 660 bin 328 TL bedelle satışa çıkardı.

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

İzmir Konak’a kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hatay bölgesinde yer alan riskli yapıların dönüşümüne ilişkin kararı bir sonraki aya bırakmadı ve belediye meclisini olağanüstü topladı.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

İzmir Konak'ta 85 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 5. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Kocakapı Mahallesi, 11153 ada 1 parselde yer alan arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için planlamalar hız kesmiyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, görevi sırasında ilçede gerçekleştirdiği projelere ilişkin konuştu. Gelecek planlarını da paylaşan Batur, İzmir Konak'taki dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi.

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

izmir konak belediye başkanı Hakan Tartan Haberi

izmir konak belediye başkanı Hakan Tartan

Hakan Tartan kimdir?

Hakan Tartan, 1961 doğumlu.Tevfik Fikret Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Hakan Tartan, İzmir Konak Belediye Başkanı.


Aynı üniversitede Sosyal Politika, Sosyal Diyalog ve AB Uygulamaları konusunda yüksek lisans ve doktora yaptı.


Çeşitli gazetelerde muhabirlik, yöneticilik ve yazarlık görevlerinde bulunan Tartan'ın 4'ü şiir olmak üzere 10 kitabı yayımlandı, 2 oyunu Devlet Tiyatroları'nda sahnelendi.


Hakan Tartan, 1992'de yeniden açılan CHP'ye İzmir'de kurucu oldu ve yönetimde yer aldı. 1995 ve 1999 yıllarında gerçekleşen genel seçimlerde iki kez İzmir'den milletvekili seçildi, TBMM İdare Amirliği ve İnsan Hakları Komisyonu Başkanlık Divanı Üyeliği yaptı. 56. Cumhuriyet Hükümeti'nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı oldu.


'İşçiye check-up' uygulamasına, İzmir'in eğitim, sağlık, ulaştırma alanında alt yapısının güçlendirilmesine, okullara bilgisayar ağı oluşturulmasına, kültür ve...