18 / 07 / 2024

izmir konak özelleştirme idaresi ihaleleri

izmir konak özelleştirme idaresi ihaleleri

İzmir'in Konak ilçesindeki taşınmazların özelleştirilmesine ilişkin iki ihalede toplam teklif tutarı 166 milyon 300 bin lira oldu...

İzmir'deki kamu arazisine önce imar ve ruhsat sonra özelleştirme! Şehir Plancıları Odası dava açıyor!

Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası İzmir Şubeleri Özelleştirme İdaresi’nin Buca Tınaztepe’de önce imar plan değişikliği ile ticaret alanına çevirdiği sonra da satışını gerçekleştirdiği parselle ilgili olarak dava açacaklarını açıkladı.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

İzmir ve Siirt'te özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Siirt ve İzmir'de bulunan 2 gayrimenkul alanını özelleştirecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme İdaresi Alsancak imar planı askıda!

Özelleştirme İdaresi'nin onayladığı İzmir Konak İlçesi, Alsancak Mahallesi, 1823 ada, 17 parselin Ticaret+Konut Alanı ve Park Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıda...

Özelleştirme'den Alsancak Limanı cevabı!

Konak Belediye Başkanı Pekdaş'ın Alsancak Limanı'na yönelik 3 temel sorunun çözümü için belediye ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın teknik ekiplerin oturup görüşmesi yönündeki çağrısına Ankara'dan cevap geldi.

İzmir Alsancak Limanı özelleştirme sürecinde son durum ne?

Özelleştirme süreci bitince Avrupa’nın ilk 10, dünyanın ilk 50 limanı arasına girecek olan İzmir Alsancak Limanı'nda son durum ne? İşte Habertürk Gazetesi'ndeki o yazı şöyle:

Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı!

Altınkum bölgesinde ilçenin can damarı olan 'Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı. Öngörülen ve beklenen çalışmaları esnafla el ele omuz omuza devam ediyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi binaları özelleştirme kapsamında!

Ondokuz Mayıs Üniversitesine yapılan tahsisin taşınmazların eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmaması sebebiyle kaldırılmasına ve Samsun Bafra ilçesi, Elifli Mahallesi, Ortamahalle Mevkiinde bulunan taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

izmir konak özelleştirme idaresi ihaleleri Haberi

izmir konak özelleştirme idaresi ihaleleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında (ÖİB) gerçekleştirilen ilk ihalede, İzmir'in Konak ilçesi Akdeniz mahallesinde bulunan 314 metrekare yüzölçümlü ticaret seçenekli, konut bölgesi imarlı gayrimenkulün üzerindeki bina ile özelleştirilmesinde en yüksek teklif, 10 milyon 100 bin lira ile Nail Özkardeş Turizm İnşaat San. ve Tic. AŞ tarafından verildi. 


Konak'ın Halkapınar mahallesinde bulunan 41 bin 520,83 metrekare merkez iş alanı imarlı ve 3 bin 444,11 metrekare yüzölçümlü belediye hizmet alanı imarlı gayrimenkullerin üzerindeki binalarla özelleştirilmesi ihalesinde ise en yüksek teklif, 156 milyon 200 bin lira ile Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Tic. ve San. AŞ'den geldi.


Ankara...