02 / 05 / 2024

izmir Kuyumcular Çarşısı

izmir Kuyumcular Çarşısı

İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Baransel ve ekibi Kemeraltı Kuyumcular Çarşısı'nı canlandırmak için yılda iki defa indirim günleri düzenleyecek. Açık hava fuarında müşteri kırmızı halı ile karşılanacak

Ekrem Demirtaş: Kuyumcular Çarşısı ya yapılsın ya bize izin versin!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Kemeraltı'ndaki çarşının üzerinin Kapalıçarşı gibi kapatılmasıyla ilgili projelerinin uygulanmadığını söyledi. Demirtaş Hala bekliyoruz. Büyükşehrin ya çarşıya el atması ya da bize izin vermesi gerekiyor" dedi.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafından kamulaştırma tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Haşimiye Meydanı’nda yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nın kamulaştırılması nedeniyle esnafın sıkıntı yaşadığını dile getirdi. 

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı 11 Mayıs'ta açılıyor!

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan iş yerleri 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kontrollü olarak hizmet verecek.

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bina çöktü!

İzmir’in Tarihi Kemaraltı Çarşısı’nda bulunan tarihi bina bakımsızlık nedeniyle çöktü. Dükkanda çalışan işçiler yıkıntının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İzmir Gıda Çarşısı'nın yolları yenilenmeyi bekliyor!

İzmir'in Konak ilçesi Yenişehir Gıda Çarşısı'nda delik deşik sokaklarda esnafın ve vatandaşların sorunu bitmek bilmiyor. İZSU tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından sokakların çukurla dolduğunu belirten vatandaşlar acil çözüm bekliyor.

İzmir Gıda Çarşısı'nın yolları onarılmayı bekliyor!

Yenişehir Gıda Çarşısı’nda yapılan yağmur ve atık suyu şebeke çalışmaları sırasında bozulan yollar kaderine terk edildi. Asfalt bekleyen yollardaki toz, esnafın kabusu oldu.

İzmir Kemeraltı Çarşısı yenilenecek mi?

İzmir'de Kemeraltı Çarşısı'nı cazibe merkezi haline getirmek için bu güne kadar yüzlerce proje geliştirildi. Ancak yürümeyi engelleyen işporta tezgahları çarşının 'tarihi' kimliğine zarar verirken bunlara bir de altyapı eksikliği eklendi. Bu eksiklikler bölge esnafının tepkisine yol açtı.

İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda ruhsatlı işyeri sayısı 8 bin 500'e düştü!

İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda, Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği verilerine göre son 6 yıl içinde ruhsatlı iş yeri sayısı 16 bin 700'den 8 bin 500'e düştü.

İzmir Karşıyaka Çarşısı cazibe merkezi olacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar," Karşıyaka Çarşısı'nı çok önemli bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Projemiz hazır, sadece biraz zamana ihtiyacımız” dedi.

İzmir Mustafa Paşa Vakıf Çarşısı yıkıldı!

İzmir Konak'ta bulunan mülkiyeti Vakıflar Müdürlüğü'ne ait 120 yıllık Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin bulunduğu bina yıkıldı. Mustafa Paşa Vakıf Çarşısı'nda 125 esnafın çay bahçesi yer alıyordu.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'ndaki 62 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.

izmir Kuyumcular Çarşısı Haberi

izmir Kuyumcular Çarşısı


Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda İzmir Kuyumcular Odası Başkanlığı'na seçilen Turgay Baransel ve ekibi çalışmalara hızlı başladı. Kemeraltı'ndaki Kuyumcular Çarşısı'nı canlandırmak için harekete geçen yeni yönetim, yılda en az iki defa çarşıda indirim günleri düzenleme kararı aldı. İşçilik maliyetinden fedakarlık yaparak fiyatların aşağı çekileceği açık hava fuarında müşteriler kırmızı halılar ile karşılanacak. 

İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, belediyeler ve İzmir Ticaret Odası'nın vereceği destek sayesinde çarşılarını açık hava fuarı haline dönüştürmek istediklerini söyledi. 



Yeni...