02 / 05 / 2024

İzmir Makine turgutlu osb fabrikası

İzmir Makine turgutlu osb fabrikası

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

Folkart Vega, Ademsan Makine'yi tercih etti!

Ademsan Makine, İzmir'de hayata geçirilen Folkart Vega'nın dış cephe temizlik ve bakım sistemlerinin üretimine yönelik sözleşmeyi imzaladı

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

RSG İç Mimarlık’tan İzmir Makine fabrika ve yönetim binası!

Manisa Turgutlu’daki İzmir Makine Fabrika ve Yönetim Binası, çalışanların konforu ve verimlilikleri çerçevesinde doğadan esinlenerek tasarlanan iç mekanları ve firmanın kurumsal kimliğine sadık kalınarak tasarlanan cephesiyle bütüncül bir kurguya sahip…

İzmir Makine Sanayi'den Turgutlu'ya yatırım!

İzmir'de eğitim faaliyetleriyle adını duyuran Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa'daki Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde kurdu. Tesis, 5 Ekim'de yapılacak açılış töreniyle sektör temsilcilerini buluşturacak.

İzmir Makine'nin Turgutlu OSB'deki fabrikası açılıyor!

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

Manisa Turgutlu Üzümcü Konağı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

Turgutlu Belediyesi tarafından Kent Müzesi’nin oluşturulacağı ilçenin sembolik mekanlarından olan tarihi Üzümcü Konağı’nda restorasyon hazırlıkları için ilk adım atılarak, bina içerisindeki eşyaların tahliyesine başlandı.

Turgutlu Kapalı Pazaryeri projesi şekillenmeye başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede çalışmalar son hızla devam ediyor. Proje Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak.

Manisa Turgutlu'daki otopark ve pazar yeri çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede çalışmalar son hızla devam ediyor.

Manisa Turgutlu'daki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eski adıyla köy yeni adıyla mahallelerin dış cephelerinde başlattığı boyama çalışmalarına Turgutlu’nun Akçapınar Mahallesi ile devam etti, çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da büyük beğeni topladı

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

İnşaatta Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında iyileşme var!

İnşaat alanında Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında bir iyileşme görüldüğüne dikkati çeken Lundquist, kiralama piyasasının 2014'ten itibaren belirli bir büyüme seviyesine ulaştığıı dile getirdi.

İzmir Makine turgutlu osb fabrikası Haberi

İzmir Makine turgutlu osb fabrikası


Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine Sanayi - ims polymers, elektrik-elektronik, beyaz eşya, otomotiv, enerji, sağlık, inşaat başta olmak üzere birçok sektör için fonksiyonel mühendislik plastikleri üretimine başladı. 


İzmir’deki başarılı eğitim faaliyetleriyle adını duyuran Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu. Endüstriyel dünyaya merhaba diyecek olan tesis, 5 Ekim’de yapılacak açılış töreniyle sektör temsilcilerini konuk edecek.


Yönetim Kurulu Başkanı Yansı Eraslan, 2014 yılından bu yana uzman bir kadroyla Ar-Ge çalışmalarını sürdüren İzmir Makine Sanayi Anonim Şirketinin, faaliyetlerini ims polymers markasıyla yürüttüğünü söyledi. Öncelikle bir Ar&Ge ve bilim merkezi olarak tanınmayı hedeflediklerini ifade eden Eraslan; elektrik-elektronik, beyaz eşya, otomotiv, enerji, sağlık, inşaat başta olmak...