07 / 07 / 2024

İzmir Meles Deresinde betonlama çalışmaları başladı

İzmir Meles Deresinde betonlama çalışmaları başladı

İZMİR’deki Meles Deresi’nin zemininin 13 bin metrekaresini geçen yıl betonlayan İZSU, kalan 17 bin metrekarelik bölümde de betonlama çalışmalarına başladı.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

İzmir trafiği Meles'teki köprü çalışmaları nedeniyle kapatıldı!

Konak ve Karşıyaka tramvayları güzergahlarında yeralan Bostanlı köprüsü ve Şehitler Caddesi'ndeki Meles köprüsüne yönelik çalışma için trafik akışını kamuoyunu bilgilendirmeden değiştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, gecikmeli olarak açıklama yaptı.

İzmir Meles Çayı betonlama çalışmaları başladı!

Meles Çayı'nın Halkapınar bölümündeki kirlilik ve kötü koku bir türlü giderilemiyor. İzmir Büyükşehir, kanalı tekrar tekrar boşaltmaktan sonuç alamayınca betonlama çalışmasına başladı.

İzmir Meles Deresi'nde betonlama çalışmaları başladı!

İZMİR’deki Meles Deresi’nin zemininin 13 bin metrekaresini geçen yıl betonlayan İZSU, kalan 17 bin metrekarelik bölümde de betonlama çalışmalarına başladı.

Başiskele Toklu deresinde ıslah çalışması başladı!

İSU Genel Müdürlüğü Başiskele Yakacık Mahallesi’nde yer alan Toklu deresinde ıslah çalışması başlattı. Çalışma 1 milyon liraya mal olacak.

Homeros Vadisi'nin Meles'e geçişini sağlayacak aksın sonuna gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Homeros Vadisi ' ni Meles'i de içinde barındıran Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını tamamlıyor .

İzmir Homeros Bulvarı kıyıyla buluşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İlyada ve Odysseia destanlarının yazarı ünlü Homeros'un adını taşıyan Bornova'daki vadiyi, Meles deltasına geçişi sağlayan Bayraklı Altınyol kıyılarıyla buluşturan aksın sonuna gelindi.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Yobaz Deresi’nde iyileştirme çalışmaları başladı!

Meles Deresi’nde iyileştirme çalışmalarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar ilçesinden geçen önemli derelerden biri olan Yobaz Deresi’ne de neşter vurdu. Böylelikle Yobaz Deresi’nin zemini betonlandı.

Meles'in zemini kokuya karşı betonla kaplandı!

İZSU Genel Müdürlüğü, kıyısında Homeros’un yaşadığı Meles deresinde dönem dönem ortaya çıkan kokunun kalıcı olarak giderilmesi için balçık zemini betonladı. Aziz Kocaoğlu, üç ay önce bataklık olan Meles’de yürüyüş yaptı.

İzmir Meles Deresinde betonlama çalışmaları başladı Haberi

İzmir Meles Deresinde betonlama çalışmaları başladı

Çalışmalar, özellikle yaz aylarında artan sıcaklıkların dere tabanında biriken malzemelerde koku yaratmaması ve rahatlıkla temizlenebilmesi için büyük önem taşıyor.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent tarihinde önemli bir yeri olan ve ünlü ozan Homeros’un kıyısında yaşadığı Meles Deresi’ndeki iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yıl Sümerbank Köprüsü ile viyadük ayakları arasında kalan kısımda 13 bin metrekarelik balçık zemini betonla kaplayan İZSU, şimdi de viyadük ayakları ile DLH binaları arasında kalan 17 bin metrekarelik bölümde betonlama çalışmalarına başladı. Çalışmalar, özellikle yaz aylarında artan sıcaklıkların dere tabanında biriken malzemelerde koku yaratmaması ve iş makineleri ile daha kısa sürede temizlenebilmesi için yürütülüyor. Böylelikle 3 ay süren rutin temizlik çalışmalarının çok daha kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Yağışlı dönemin ardından Mayıs ayında Meles ve Arap derelerinde temizlik çalışmalarına başlayan...