05 / 05 / 2024

İzmir Menemen kentsel dönüşüm son durum

İzmir Menemen kentsel dönüşüm son durum

Menemen´in Sesi Gazetesi “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında İsmet İnönü Mahalle Muhtarı Ömer Leke´yi Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. Leke kentsel dönüşüm konusundaki düşüncelerini Menemen´in Sesi Gazetesi'ne anlattı.

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Menemen'de 435 milyon TL'ye arazi satılıyor! 

Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menemen ilçesi, Maltepe Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arazinin büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

10 soruda TOKİ İzmir Menemen  2022 sosyal konut projesi! TOKİ Menemen ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 250 bin konut kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği belirtildi. Peki TOKİ Menemen projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Menemen 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Menemen'de 47 bin 284 metrekare arsa satılıyor! 85 milyon TL'ye!

İzmir Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Kazımpaşa Mahallesi, 5424 ada 4 parselde yer alan 47 bin 284 metrekarelik arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüme giriyor!

25 senedir ülke genelinde hayata geçirdiği çeşitli konut projeleri ile adından söz ettiren Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. 

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

İzmir Menemen kentsel dönüşüm son durum Haberi

İzmir Menemen kentsel dönüşüm son durum

Menemen´in Sesi Gazetesi “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında İsmet İnönü Mahalle Muhtarı Ömer Leke´yi Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. 


M.H.Y: Kısaca sizi tanıyabilir miyiz?


Ö.L.: İsmet İnönü Mahalle Muhtarı Ömer Leke. 1953 Ağrı Tezeren doğumluyum. 1983´ten bu yana Menemen´de yaşıyorum. 1990 yılından bu yana muhtarlık yapıyorum. Severek yapıyorum. Şu anda bile hasta olduğum halde seçmen kağıtlarını mahallelimizin kapısına kadar gidip teslim ediyorum.


M.H.Y: Hangi mahallemizde kaç dönemdir muhtarlık görevini yürütüyorsunuz? Nasıl muhtar olmaya karar verdiniz?


Ö.L.: 7 dönem muhtarlık 3 dönem Meclis Üyeliği yaptım.


M.H.Y: Mahallenizin şu anki nüfusu ne kadar?


Ö.L.: Nüfusumuz 8 bin 450.


Mahallemizin tümüne doğalgaz istiyoruz


M.H.Y: Mahallenizde en çok karşılaştığınız sorunlar nelerdir?


Ö.L.: En büyük sorunumuz doğalgaz. Mahallemizin bir bölümüne doğalgaz geldi. Diğer bölümüne gelmedi. Mahalleli gelmeyen kısma da doğalgaz istiyor. Sayın Belediye Başkanımıza ilettik....