04 / 05 / 2024

izmir menemen viyadük inşaatında çökme

izmir menemen viyadük inşaatında çökme

İzmir çevre yolunun Menemen kesimindeki köprü iskelesinde çökme meydana geldi. İzmir Valisi Mustafa Toprak, yaşanan kazayla ilgili gece yarısı olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun viyadük çalışmalarında iş kazası!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmalarında beton blok işçilerin üzerine düştü. Bazı işçiler düşen bloğun altında kaldı.

İzmir Menemen'e hurda araç otoparkı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan hurda sorununa kalıcı çözüm için Menemen’de 18 bin 349 metrekarelik alanda Hurda Araç Otoparkı inşa ediyor.

İzmir Menemen'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan deri fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 769 bin 137 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Menemen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Menemen İlçesi, Kazımpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

İzmir Menemen'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 343 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika binaları için ilk ihale tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Menemen'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir İli Menemen İlçesi'ne bağlı Ulukent Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor..

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Gaziantep Kemal Köker Viyadük Köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artık şehrin trafik yükünü kaldıramayan ve eskiyen Kemal Köker Viyadük Köprüsünü yıkıyor.

Kemal Köker viyadük köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik yükünü kaldıramayan Kemal Köker viyadük köprüsünü yıkma kararı aldı.

izmir menemen viyadük inşaatında çökme Haberi

izmir menemen viyadük inşaatında çökme

İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir çevre yolunun Menemen kesimindeki köprü iskelesinin çökmesi sonucu meydana gelen kazayla ilgili 2 görevlinin gözaltına alındığını bildirdi. Toprak, yaşanan kazayla ilgili gece yarısı olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu ve bilgi aldı. 


İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Toprak, bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada 4 işçinin yaşamanı yitirdiğini ifade ederek, başsağlığı dileğinde bulundu. Vali Toprak, Menemen Koyundere'den başlayıp Emiralem'e kadar uzanacak 6 kilometrelik otoban inşası kapsamında, viyadüklerin ayakları ve üst betonlarının dökülmesi çalışması yapıldığını belirterek, bugüne kadar 8 viyadüğün sorunsuz şekilde yapılmasına karşın 9. viyadüğün inşasında istenmeyen bir kaza yaşandığını söyledi. 


Olay anında 6 işçinin bulunduğunu, bunlardan ikisinin hareketlenmeyi fark ederek kaçmayı başardıklarını ancak diğer dördünün yaklaşık 150 tonluk demirli harç ve iskele enkazı altında kalarak yaşamlarını...