19 / 05 / 2024

izmir metro son durak

izmir metro son durak

Bornova Metrosu'nun Evka-3'ten Bornova Merkez'e getirilmesi için gerekli 1/1000'lik planları oy birliği ile onaylandı. Daha önce 1/5000'lik planlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce onaylandığı için planlama açısından süreç tamamlandı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

TOKİ İzmir projesinde son dakika! 614 konutluk yeni proje için tarih resmen belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Aliağa projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte 614 konutluk proje ile ilgili detaylar...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir'e son dakika uyarısı: O fay hattı zorlamaya başladı! 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de son dönemde yaşanan depremlerin 2 bin senedir kırılmadığı belirlenen Tuzla Fayı ile ilişkili olduğuna dikkat çekerek, bu fayın yakın gelecekte kırılma olasılığının olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesinde son dakika... Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tam 209 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesindeki 209 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Zamdan önce son otobüs biletleri! Zam sinyali geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor kırdı! Zamdan önce son biletler satılıyor! Yeni zaam sinyali geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale.. .İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Üçyol-Buca Metro Hattı'nda son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 2020'de inşaatına başlanacağı söylediği Üçyol-Buca Metro hattında çalışmalarının başlamadığı iddia edildi. Peki, metro hattında son durum ne? 

İzmir’de son dayanıksız bina da dönüşmeden kimse güvende değil!

Gültepe planları devasa gökdelenler içermiyor. Bir ya da birkaç kişiye ayrıcalıklı imar da tanımıyor. Sağlam, mühendislik görmüş ve konforlu konutarda yaşam imkanı sunuyor.

İzmir'de son durum ne?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, cuma günü İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından büyük hasar gören Bayraklı sokaklarını dolaştı. Onlarca kişiye mezar olan apartmanları ve deprem bölgesindeki son durumu yerinde inceledi.

İzmir'de son 111 yılda 8 büyük deprem yaşandı!

Ege Denizi Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğüne sahip deprem sonucunda sarsılan İzmir ve çevresinde, son 111 yılda 6 ve üzeri büyüklükte 8 deprem meydana geldi.

izmir metro son durak Haberi

izmir metro son durak


Bornova Belediye Meclisi dün yaptığı toplantıda Metro’nun Evka-3’ten Bornova Merkez’e getirilmesi için gerekli 1/1000’lik planları oy birliği ile onayladı. Daha önce 1/5000’lik planlar da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce onaylandığı için planlama açısından süreç tamamlandı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, daha önce Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Homeros Vadisi gibi çok büyük projeleri Bornova’ya kazandıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ekibine teşekkür etti


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir süre önce açıkladığı Metro’nun Evka-3’ten Bornova Meydan’a uzatılması projesi için gerekli 1/1000 ölçekli imar plan değişiklikleri yapıldı. Bornova Belediye Meclisi Metro’nun Bornova Meydan’a kadar uzatılması için gerekli plan değişikliklerini mümkün olan en k ısa sürede oy birliği ile kabul etti.


Plan süreci tamamlandı


Metro’nun uzatılması için gerekli 1/5000’lik imar planlarındaki çalışmalar İzmir Büyükşehir...