11 / 05 / 2024

İzmir No 3 Mavişehir daire tipleri

İzmir No 3 Mavişehir daire tipleri

İzmir No 3 Mavişehir projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. İzmir No 3 Mavişehir satış ofisi adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması açıklandı...

Deloitte Technology Fast50 ödülleri kapsamında 2023 senesinde Türkiye'nin en çok ve çabuk ilerleme gösteren 50 teknoloji şirketi bildirildi. Buna göre, listede İstanbul'dan 32, Ankara'dan 13, İzmir'den 3, Antalya ve Mersin'den birer firma yer aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Son dakika! 3.8 şiddetinde deprem oldu

Özellikle son dönemlerde ülkenin dört bir yanında olan depremler halkı tedirgin etmeye devam ediyor. AFAD’ın paylaştığı verilere göre, İzmir'de 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Bosch 674532 MB no frost buzdolabına tam 3 bin 500 TL indirim geldi!

Bosch’tan evlerin en temel beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bosch, 674532 MB no frost buzdolabın alana tamı tamına 3 bin 500 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

SON DAKİKA! Konya ve İzmir'in ardında şimdi de Erzurum’da deprem oldu! Türkiye sallanıyor!

Bugün Türkiye’nin farklı bölgelerinde peş peşe deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Konya’da 5,0, İzmir’de 3,9 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından şimdi de Erzurum’da 4,1 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı ne kadar? Birçok özelliği ile öne çıkan buzdolabı araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Teknosa'dan Samsung No Frost buzdolabına indirim! Samsung No Frost buzdolabı ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Teknosa Samsung No Frost buzdolabına indirim yaptı. Peki, Samsung No Frost buzdolabı kaç TL? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Atakent Panorama 3. Etap satışta!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir'de 3. Etap'ta yer alan daireler satışa çıktı. Sınırlı sayıda olan dairelerin fiyatı 799 bin TL'den başlıyor. 

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu açılışı için son 3 gün!

İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi kısaltan, konforlu seyahat imkanı sağlayan İstanbul-İzmir Otoyolu 3 gün sonra açılıyor...

İzmir No 3 Mavişehir daire tipleri Haberi

İzmir No 3 Mavişehir daire tipleri

İzmir No 3 Mavişehir projesinde en küçük dairenin 200 metrekare olarak belirlendi. Projedeki daireler akıllı sistemle donatıldı.


İzmir No 3 Mavişehir projesinde fitness salonu, otopark, sauna, yüzme havuzu gibi seçenekleri bulunuyor. Projedeki daireler 1 milyon 200 bin TL' den başlıyor.


İzmir No 3 Mavişehir projesi Zabıtçı İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.


No 3 Mavişehir iletişim

Adres:Yalı Mah. 6436/5 Sok. No.3Mavişehir İZMİR

Tel:0 (232) 361 18 61

Web: www.no3mavisehir.com

Tülay...