22 / 05 / 2024

İzmir Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi

İzmir Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi, turistlerin dikkatini çekiyor. Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Lisesi'nden 55 kişilik bir grup, müzeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Yıldız Çağrı Atiksoy artık İzmir'de yaşıyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Atiksoy, “İzmir’de ailemin yanında yaşıyorum artık'' dedi.

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

İzmir inşaat sektörünün yıldızı olacak!

İzmir'deki konut projelerin hareketlendiğine dikkat çeken Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in gelecek 10 yılda inşaat sektörünün yıldızı olacağını ifade etti.

İzmir gayrimenkul yatırımlarında Türkiye'nin yıldızı olacak!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak: "Gayrimenkul yatırımcılarını İzmir’e davet ediyorum. Çünkü İzmir, Türkiye'nin gelecekteki “yıldızı” olacak ve hala gayrimenkul fiyatları İstanbul'un üçte biri kadar.” dedi.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

MyVia Yıldız'ın ilk etabında yaşam bugün başladı!

Gözde Grubu tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen MyVia Yıldız'ın ilk etabında yaşam başlıyor. MyVia'nın, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor.

Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi'nde araştırma yapıldı!

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi, turistlerin dikkatini çekiyor. Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Lisesi'nden 55 kişilik bir grup, müzeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MyVia Yıldız ve MyVia 414'te satışlar devam ediyor!

İzmir'deki yatırımlarına devam eden Gözde Grubu, Buca 'da MyVia Yıldız ve Bornova merkezde yer alan MyVia 414 projeleriyle ev alma hayalleri olanların bu ideallerini gerçekleştiriyor.

Yeşil Yıldız Projesi bilgilendirme toplantısı İzmir Fuar Anemon Otel'de yapıldı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası ile ortaklaşa yürüttüğü Yeşil Yıldız Projesi bilgilendirme toplantısı İzmir Fuar Anemon Otel'de gerçekleştirildi...

Münir Tanyer: Doğru kentsel dönüşümle İzmir Türkiye'nin parlayan yıldızı olur!

Münir Tanyer İzmir' e ev almaya geldi herkesi ev sahibi yaptı. Doğru kentsel dönüşümle İzmir' in Türkiye' nin parlayan yıldızı olabileceğine dikkat çeken Tanyer, yeni projelerle çağdaş yaşam alanı sunmaya devam edecek...

Myvia Yıldız Buca 'da yükseliyor! Yeni proje!

Myvia Yıldız projesi İzmir Buca 'da inşa ediliyor. 1 ay sonra satışa çıkması planlanan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ce 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Hamza Yıldız: Riskli binalarda Eskişehir üçüncü sırada bulunuyor!

Eskişehir'in riskli bina sayısı itibarıyla İstanbul ve İzmir'den sonra Türkiye'de üçüncü olduğunu belirten Hamza Yıldız, kente bugüne kadar 215 adet riskli bina tespiti yapıldığını söyledi

İzmir Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi Haberi

İzmir Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi

Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Lisesi'nden 55 kişilik bir grup, müzeyi ziyaret ederek incelemeler yaptı. İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi, turistlerin ilgi odağı oldu.


Habertürk...