04 / 05 / 2024

İzmir otuzbeşinci Sokak projesi

İzmir otuzbeşinci Sokak projesi

Akşan Yapı, İzmir ' de hayata geçirdiği 35. Sokak projesinin ikinci etabında yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

İmar barışı sağlıklı kentlerin ilk adımı!

AK Parti İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Bilal Doğan Karabağlar'da imar barışı hakkında açıklamalarda bulundu. Doğan imar barışının daha güvenli ve sağlıklı kentler kurmak için atılmış çok önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

Çeşme Altınkum Turizm Merkezi imar planı iptal edildi!

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 2013 yılında 223 hektar alan için yaptığı Çeşme Altınkum Turizm Merkezi 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı revizyonunu İzmir 1’inci İdare Mahkemesi iptal etti.

Macrocenter 35’inci mağazasını MaviBahçe AVM'de açtı!

Türkiye’nin özel tatlar konusunda öncü markası Macrocenter, 35’inci mağazasını İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde açtı. İzmirliler mağazaya yoğun ilgi gösterdi.

İzmir Kula Mensucat Fabrikası icradan 116 milyon TL’ye satıldı!

İzmir 5’inci İcra Dairesi tarafından satışa çıkartılan, tekstil sektöründeki geçmişi 1930’lara dayanan ve birçok kişinin ekmek kapısı olan Kula Mensucat’ın 33 dönüm üzerine kurulu fabrikası ve 3 ayrı parselden 2’si 116 milyon 926 TL’ye satıldı.

Kağıthane'ye 261. park!

Kağıthane Belediyesi 261’inci Sokak Parkını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete sundu. Parkın açılışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çocuklarla birlikte oyun gruplarını gezdi ve döner salıncağa bindi.

Cemil Şeboy: İzmir'de kentsel dönüşüm yavaş ilerliyor!

AKP İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Cemil Şeboy, "İzmir'i yaşanabilir bir kent yapmak için öncelikle kentsel dönüşüm gerektiğini dile getiren Şeboy, 'Allah korusun bir deprem olsa İzmir'in yüzde 65'i yıkılacak. Kentsel dönüşüm ağır işliyor. "dedi.

İzmir Kordon'daki tarihi konsolosluk binası restore edilecek!

Yunanistan'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurtdışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı. İzmir 1 'inci Kordon'da, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan tarihi konsolosluk binasını Yunanistan restore ettirecek..

Necip Nasır: İzmir'in marka kent olması için çalışacağım!

AK Parti İzmir l'inci Bölge 6. sıra Milletvekili Adayı ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, gerek iş yaşamı gerekse görev aldığı önemli sivil toplum kuruluşlarından edindiği birikimlerle İzmir ve Ankara arasında köprü olacağını söyledi.

Gürmar 21'inci şubesini Karşıyaka'da açtı!

Perakende sektörünün önde gelen firmalarından Gürmar A.Ş, Karşıyaka'da 4'ncü, İzmir'de 21'inci şubesini Şemikler'de açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimli fiyatların sürekli olacağı dile getirildi.

Travel Turkey İzmir 8'inci kez kapılarını açtı!

Türkiye 'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar & Konferansı, kapılarını 8'inci kez açtı. Fuar; Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.

Sivas'ta temel kazısında kalıntılar bulundu!

Sivas ' ta Kızılırmak Mahallesi 12'inci Sokak ' taki Zorlu Ateşe ait arazide temel kazısı yapılırken, Selçuklu dönemine ait olduğu tahmin edilen çeşitli kalıntılar bulundu...

Binali Yıldırım: Türkiye dünyada 8'inci hızlı trene sahip olan ülke!

Ak Parti İzmir Milletvekili ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Yıldırım "Türkiye Avrupa'da 6'ncı, dünyada 8'inci hızlı trene sahip olan ülke konumuna geldi. Türkiye'ye yakışan da budur" dedi.

Ulukent 35.Sokak fiyat listesi!

Ulukent 35.Sokak fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. İzmir'de yer alan projedeki konutlar 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salon avluluya kadar farklılık gösteriyor

İzmir otuzbeşinci Sokak projesi Haberi

İzmir otuzbeşinci Sokak projesi

Akşan Yapı, İzmir'de hayata geçirdiği 35. Sokak projesinin ikinci etabında yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Sadece 1 hafta sürecek kampanyada uygulanan faiz oranı ise yüzde 0.65'den başlıyor. Proje kapsamında 2 bin 150 metrekare kapalı sosyal tesis, 4 bin metrekare açık sosyal tesis, 70 bin metrekarelik ortak yeşil alan bulunuyor.



Sabah...