03 / 05 / 2024

izmir özdere sunis otel

izmir özdere sunis otel

Sunis ismi ile yeni oteller açan ve her şey dahil sistemi ile hareket eden Turançlar, hiç her şey dahil sistemi olmayan İzmir'e de bu konseptle bir otel açacak..

İzmir Özdere'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, Özdere'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Özdere'de satılık arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Özdere'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı bugün satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de bulunan otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'ndaki 1 arsayı bugün satıyor...

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı yarın satışa çıkarıyor. 

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı satışa sundu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

Özdere'deki askeri kamp alanı Katarlılara mı satıldı?

Özdere'deki Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait hizmete devam eden kamp ile yanındaki Merkez Bankası kampının Katarlılara satışı için hazırlık yapıldığı iddia edildi.

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışta!

152 lüks konuttan meydana gelen Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışa çıkacak. Proje yaklaşık 80 milyon Euro’ya mal olacak. 

Sunis Residence Antalya'da yükseliyor!

25 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan Sunis Residence projesi Antalya'da yükseliyor. Projenin teslimleri Eylül 2018'de yapılacak.

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

izmir özdere sunis otel Haberi

izmir özdere sunis otel

Bundan tam tam 17 yıl önce Manavgat'ta bir apart otel ile turizm sektörüne adım atan Turançlar, yaptığı büyük yatırımlar ile birlikte bir oteller zincirine dönüştü. Sunis ismi ile yeni oteller açan ve her şey dahil sistemi ile hareket eden Turançlar, hiç her şey dahil sistemi olmayan İzmir'e de bu konseptle bir otel açacak. 

2000'li yılların başında Sunis Kumköy Beach ve Sunis Evren Beach'le yatınm atağına devam eden Turançlar, bu yıl başında eski adıyla Hillside Su'yu alarak Sunis Hotel Su adıyla ve yepyeni bir anlayışla hizmete açmıştı. Asteria Grubu'ndan Elita Otel'i satın alarak Sunis Elita Beach adıyla bünyesine dahil eden Turançlar, Kaş bölgesinde 70 odalı bir butik oteli 2014'te açacak. Turançlar, İzmir Özdere'de her şey dahil sistemle işleyecek bir oteli ise...