17 / 05 / 2024

izmir paprat sitesi

izmir paprat sitesi

İzmir Paprat Sitesi 'nde satışlar sürüyor, proje Yeni Garaj'a yakın konumda yükseliyor

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

İzmir Dökümcüler Sitesi yenilenmeyi bekliyor!

İzmir Işıkkent’teki Dökümcüler Sitesi, bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden harabeye dönmüş durumda. 100 fabrika ve imalathanenin bulunduğu sitenin çalışanları, Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağırıyor.

İzmir Mobilyacılar Sitesi'ne yeni otopark!

İzmir'in Buca İlçesi Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında otopark inşa edilecek. Buca Belediyesi alanda çalışmalara başladı.

İzmir Ayakkabıcılar Sitesi yoluna ikinci neşter!

Işıkkent’teki Ayakkabıcılar Sitesi’nin Kemalpaşa Caddesi ve otobana direkt bağlantısını sağlayacak 35 metre genişliğinde ve 6 şeritli bulvarı hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üç noktada çalışma gerçekleştiriyor.

İzmir Örnekköy Sanayi Sitesi'nin yol çilesi bitti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Sanayi Sitesi'nin 15 yıllık yol çilesine son verdi. Toz ve çamurla boğuşan sitenin yolları asfaltlandı, esnaf sonunda rahat bir nefes aldı.

Çamdibi Paprat Konutları İzmir'de yükseliyor!

İzmir'in köklü ve eski yerleşim yerlerinden biri olan Altındağ ve Çamdibi aksında bulunan Paprat Konutları, sizlere günlük yaşamınızda, eşsiz bir konfor ve güvenli bir yaşam alanı başta olmak üzere birçok avantaj sağlıyor.

İzmir Evzen-Urla Sitesi'nde 2 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 6 bin TL!

İzmir İli Urla İlçesi Evzen-Urla Sitesi'nde yer alan 8.647,90 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkuller Urla İcra Dairesi tarafından 17 Ekim 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor.

İzmir Çamdibi Paprat Konutları'nın inşaatı devam ediyor!

İzmir Bornova'da Kent Bornova, Çamdibi Konutlan'nı tamamlayan Mevaport İnşaat, Mart ayında temeli atılan bir diğer büyük projesi olan Çamdibi Paprat Konutları inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

İzmir 6. Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, 6. Sanayi Sitesi'nde bulunan motor yağı ve oto yedek parçası deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçrama tehlikesi olması sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi...

izmir paprat sitesi Haberi

izmir paprat sitesi

Bornova Altındağ 'da hayata geçirilen Paprat Evleri Topuz Yapı imzası taşıyor. Projede yer alan konutların satışları sürüyor. 


Altındağ Paprat Evleri 99 konuttan meydana geliyor. Projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Anahtar teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan İzmir Paprat Sitesi 'nde yer alan  2 oda 1 salon konutlar 125-130-135 metrekare, 3 oda 1 salon konutlar ise 146-168 metrekare olarak tasarlandı.


İzmir Paprat Evleri kapsamındaki konutların fiyatları 175 bin lira ile 260 bin lira arasında değişiyor. Yeni Garaj'a yakın konumda inşa edilen İzmir Paprat Sitesi 'nden firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olmak mümkün.


Telefon: 0232 464 48 66

Web Adresi: http://www.topuzyapi.com.tr

Ceren...