18 / 05 / 2024

izmir park alışveriş merkezi nerede

izmir park alışveriş merkezi nerede

İzmir'de yaşama geçirilen İzmir Park AVM Konak Meydanı’na 1,5 kilometre mesafe mesafede bulunuyor. Savranoğlu Grup tarafından inşa edilecek olan İzmir Park AVM 13.470 metrekare alanda yükselecek.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Amasya Park Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Amasya Park Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi, Mehmet Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Murat Bayraktar, Mustafa Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyar 64 bin 929 TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

İzmir Park AVM'de hangi markalar var?

İzmir Park AVM'de hangi markalar var? Konak'ta açılan İzmir Park Alışveriş Merkezi içerisinde hangi mağazalar yer alıyor? Bu yıl hizmete açılan İzmir Park AVM'deki mağazaların listesi...

TeknoSA, İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, İzmir 'deki 21'inci mağazasını, Eşrefpaşa Yağhaneler'de hizmete giren İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazada birçok ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

İzmir Park AVM hizmete girdi!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM kapılarını açtı. atandaşların büyük ilgi gösterdiği AVM 500 kişiye istihdam sağladı.

İzmir Park AVM 500 kişiye istihdam sağlayacak!

İZMİRLİ yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara mal olan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, kapılarını 23 Ocak'ta ziyaretçilerine açacak. AVM 500 kişilik istihdam sağlayacak..

İzmir Park AVM ne zaman açılacak?

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile seçkin markaların bir araya getirildiği ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, 23 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İzmir Park AVM 23 Ocak'ta açılıyor!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile seçkin markaların bir araya getirildiği ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, 23 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İzmir Park kapılarını açıyor!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, kapılarını 23 Ocak'ta ziyaretçilerine açacak. AVM, 500 kişiye istihdam sağlayacak.

Avia Park AVM Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip!

Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Moskova'da 24 ayda tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip.

ArenaPark okul alışverişini fırsata dönüştürüyor!

Arena Park okul alışverişini fırsata dönüştürüyor. Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olan Arena Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 10-14 Eylül tarihlerini kapsayan bir kampanya düzenledi.

izmir park alışveriş merkezi nerede Haberi

izmir park alışveriş merkezi nerede

Savranoğlu Grup tarafından inşa edilecek olan İzmir Park AVM  İzmir’in en eski tarihi yerleşme alanında, geleneksel ticaret, oteller, kamu yönetimi ve beyaz yaka ofis işyerlerinin yoğunlaştığı odak noktasında hayata geçiriliyor. İzmir Park Konak Meydanı’na 1,5 km mesafede bulunuyor. 13.470 metrekare alan üzerinde inşa edilecek İzmir Park Şubat 2014'te hizmete girecek.


İzmir Park AVM'de hangi markalar var?...