29 / 04 / 2024

ArenaPark okul alışverişini fırsata dönüştürüyor!

ArenaPark okul alışverişini fırsata dönüştürüyor!

Arena Park okul alışverişini fırsata dönüştürüyor. Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olan Arena Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 10-14 Eylül tarihlerini kapsayan bir kampanya düzenledi.



“Okula Dönüş Yolu ArenaPark’tan Geçer” adını taşıyan kampanya kapsamında ArenaParkt’ta bulunan mağaza ve stantlardan tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler anında içerisinde defterden kaleme, cetvelden silgiye her türlü ürünün bulunduğu kırtasiye setinin sahibi olacak

 


Küçükçekmece Atakent’te yer alan ArenaPark, “Okula Dönüş Yolu ArenaPark’tan Geçer” adını taşıyan kampanyasıyla ailelerin bütçesine, çocuklarınsa okul heyecanına  ortak oluyor. ArenaPark, düzenlediği kampanya ile yeni eğitim-öğretim yılı öncesi tüm ziyaretçilerine çekilişsiz kurasız kırtasiye seti hediye ediyor.  ArenaPark’ın okul alışverişini fırsata dönüştüren kampanyası 10-14 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağaza ve standlardan tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. 


Her öğrencinin ihtiyacı


Alışveriş sonrası tüm ziyaretçilere çekilişsiz kurasız her öğrencinin ihtiyacı olan kırtasi seti hediye ediliyor. Setin içinde defter, kalem, silgi, kalemtraş, cetvel ve kalemliğin de aralarında bulunduğu her türlü okul malzemesi yer alıyor.




Geri Dön