16 / 05 / 2024

ArenaPark şubeleri

ArenaPark şubeleri

Arena Park okul alışverişini fırsata dönüştürüyor. Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olan Arena Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 10-14 Eylül tarihlerini kapsayan bir kampanya düzenledi.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

EVDEMA Vitale konseptini hayata geçirdi!

2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma, masa&sandalye ürün gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten EVDEMA, Vitale konsept mağazasını ilk defa Arenapark AVM'de hayata geçirdi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik taksit ödemeleri!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik taksit ödemeleri teslimden itibaren yapılıyor. Dairelerin büyüklükleri 75 metrekareden oluşan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin şubeleri tarafından yürütülüyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri başvuruları yarın son!

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri başvuruları yarın son. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.

EVDEMA Vitale ile mağazalar zinciri oluşturacak!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren EVDEMA kendi markası olan Vitale ile mağazalar zinciri oluşturmaya başladı. Pazar payını hızla büyüten firma müşterilerine daha yakın olma adına ilk mağazasını Arenapark AVM'de açtı.

Bingöl İnönü TOKİ’de 21 konut engellilere satılacak!

Konutların satış işlemleri Ziraat Bankası Kültür Caddesi Şubesi aracılığıyla yapılacak. Başvurular, 24 – 31 Aralık tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kütahya İnköy Evleri taksitleri!

TOKİ Kütahya İnköy'de 9 bin 208 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy Evleri taksitleri ne kadar?

TOKİ Amasya Merzifon Evleri satış fiyatları!

TOKİ Amasya Merzifon Evleri satış fiyatları yaklaşık olarak 87 bin TL'den başlıyor. Projede başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş.’nin Amasya şubeleri tarafından yürütülüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet konut satıyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin şubeleri aracılığıyla yürütülecek projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Çorum Merkez TOKİ Evleri başvuru!

Çorum Merkez TOKİ Evleri başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası’nın şubeleri yürütecek. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 120 aya kadar vade yapılabiliyor.

Yatırımcı İzmir'den kaçıyor!

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubeleri'nin açtığı davalar sonucu, "İzmir'in Manhattan"ı olarak bilinen Yeni Kent Merkezi ile Mavişehir'deki imar planlarının iptal edilmesi yatırımcıları tedirgin ediyor

TOKİ Erzincan Yoğurtlu Evleri başvuru!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu Evleri başvuru işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri yürütecek. Emekli kategorisinde satışa çıkarılan projenin kura çekilişi 5 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

ArenaPark şubeleri Haberi

ArenaPark şubeleri

“Okula Dönüş Yolu ArenaPark’tan Geçer” adını taşıyan kampanya kapsamında ArenaParkt’ta bulunan mağaza ve stantlardan tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler anında içerisinde defterden kaleme, cetvelden silgiye her türlü ürünün bulunduğu kırtasiye setinin sahibi olacak


Küçükçekmece Atakent’te yer alan ArenaPark, “Okula Dönüş Yolu ArenaPark’tan Geçer” adını taşıyan kampanyasıyla ailelerin bütçesine, çocuklarınsa okul heyecanına  ortak oluyor. ArenaPark, düzenlediği kampanya ile yeni eğitim-öğretim yılı öncesi tüm ziyaretçilerine çekilişsiz kurasız kırtasiye seti hediye ediyor.  ArenaPark’ın okul alışverişini fırsata dönüştüren kampanyası 10-14 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağaza ve standlardan tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. 


Her öğrencinin ihtiyacı


Alışveriş sonrası tüm ziyaretçilere çekilişsiz kurasız her öğrencinin ihtiyacı olan kırtasi seti hediye ediliyor. Setin içinde...