08 / 05 / 2024

izmir Pasaport otelleri

izmir Pasaport otelleri

İzmir'de turizmi canlandırmak, yatak kapasitesini artırmak için yeni otel inşaatlarına başlandı. Yatırımlar, 'oteller bölgesi' olarak bilinen Basmane'den Pasaport'a kaydı. Cumhuriyet Bulvarı üzerinde 500 metrede dört otel inşaatı başladı.

10 yıllık pasaport ücreti ne kadar 2023? Pasaport için gerekli evraklar neler?

Pasaport ücretleri yeni yıla girilmesiyle birlikte sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki “10 yıllık pasaport ücreti ne kadar 2023? Pasaport için gerekli evraklar neler?” İşte detaylar!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

2023 pasaport ücretleri ne kadar? Pasaport yenileme ücreti 2023?

Pasaport çıkaracak kişiler, 2023 pasaport fiyatlarını araştırıyor. Bu yüzden 2023 pasaport ücretlerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Pasaport 2023 harç ücreti belli oldu! 1-2-3-10 yıllık pasaport harç ve defter ücretleri ne kadar?

Pasaport 2023 harç ücreti belli oldu. Bu sene  pasaport harç ücretleri bu yıl yüzde 122 oranında artış yaşadı.. Peki, 1-2-3-10 yıllık pasaport harç ve defter ücretleri ne kadar? İşte 2023 pasaport fiyat ücreti...

Pasaport harçlarının akıbeti belli oldu! Zam farkı alınacak mı? Soylu açıkladı!

Pasaport harçlarına zam geleceğini duyanlar 2022'nin son günlerinde Nüfus İl Müdürlüğü'nde yoğunluk oluşturması üzerine Süleyman Soylu, ücret farkı alınmaması için talimat verdiğini açıkladı.

Pasaport alacaklara duyurulur! Bakandan talimat geldi! Harç farkları…

Harçlara gelen zamlardan sonra pasaport almayı düşünenler yoğunluğa neden oldu. Harç yatırıp, randevu alamayanlar Ocak 2023’e randevu alanlardan harç farkı yatırmaları istendi. Krize dönen bu harç sorunu çözüldü! İşte detaylar!

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Pasaport ücretlerine öyle bir zam geldi ki! Duyanlar seyahat etmeye tövbe edecek!

Pasaport ücretlerine gelen zam adetaağızları açıkta bıraktı! Pasaport almak isteyenlerin ödeyeceği miktar yüzde 123 zamlandı. Peki yeni tarifiye göre hangi süreli pasaporta ne kadar ödenecek? İşte yeni fiyatlar…

1, 2, 3 ve 10 yıllık yeni pasaport ücretleri ne kadar? İşte zamlı 2023 yeni pasaport ödemeleri...

2023 yılı yeni pasaport ücretleri belli oldu. Peki, 1, 2, 3 ve 10 yıllık yeni pasaport ücretleri ne kadar? İşte zamlı 2023 yeni pasaport ödemeleri...

Tam 3 yıldır kısıtlama uygulanıyordu! Çin’de pasaport ve vize işlemleri yeniden başlıyor…

Kovid 19 pandemisiyle birlikte yurt dışı seyahatlerine sınır tedbirlerine devreye alan Çin, yeni yıldan itibaren pasaport ve vize işlemlerini tekrar başlatacak

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Ucuz pasaport için son 20 gün! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama

Pasaport dahil kamuda pek çok hizmet ve değerli kağıda gelecek yüzde 122 zam öncesinde vatandaşların pasaport yenileme talebi patladı. Nüfus Müdürlüğü talebin 5 kat arttığına dikkat çekerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

izmir Pasaport otelleri Haberi

izmir Pasaport otelleri


İzmir'de turizmi canlandırmak, yatak kapasitesini artırmak için yeni otel inşaatlarına başlandı. Yatırımlar, 'oteller bölgesi' olarak bilinen Basmane'den Pasaport'a kaydı. Cumhuriyet Bulvarı üzerinde 500 metrede dört otel inşaatı başladı. İTO'nun taşınma projesi gerçekleşirse bunlara iki otel daha eklenecek.


İzmir'de fuar alanına yakınlığı nedeniyle yatırımcının cazibe merkezi olan Basmane'de otel yapacak yer kalmadı. Agora kazılarıyla ortaya çıkan binlerce yıllık tarih, dünyanın en büyük açıkhava çarşısı olan Kemeraltı, tarihi Basmane Tren Garı'nın sağladığı ulaşım kolaylığı, Kültürpark ve çevresinde modern şehir otellerinin sayısını artırırken eski evlerin de butik otele dönüştürülmesini sağladı. Basmane'den sonra sıra Pasaport'a geldi. Cumhuriyet Meydanı'ndan Konak yönüne giderken 500 metrede dört otel inşaatına başlanması dikkat çekti. Meydana bakan Mövenpick Otel'in sahipleri olan Özkardeş Grubu, otelin yakınındaki Tekel'in başmüdürlük binasını satın aldı,...