30 / 07 / 2024

izmir pasaport sahil dolgu

izmir pasaport sahil dolgu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kıyı şeridi projesi kapsamında yenilediği Pasaport’taki kaldırımlarda derin çatlaklar oluştu. Deniz tarafındaki dolgu alanında da kayma var.

İzmir sahil şeridindeki yapılar acilen dönüşüme girmeli!

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada deprem dirençli kent olma yolunda çok geç kaldıklarını belirterek, İzmir sahil şeridindeki yapıların  acilen dönüşüme girmesi gerektiğini söyledi. 

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

İzmir Sahil Konakları'nda 2. etap başladı!

Yunusoğlu İnşaat A.Ş. imzasıyla İzmir Sahilevleri'nde hayata geçirilen İzmir Sahil Konakları'nda 2. etap başladı.

İzmir Pasaport'taki seyir terası inşaatına inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pasaport’taki seyir terasını yeniden inşa ediyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri bölge için inceleme başlattı.

İzmir Pasaport'taki çatlak kaldırımlar onarıldı!

HER gün binlerce İzmirli'nin yürüyüş yaptığı, bisiklete bindiği Pasaport'ta deniz kıyısındaki kaldırımlarda oluşan çatlaklar endişe yaratınca İzmir Büyükşehir Belediyesi harekete geçti ve yarık kısımlar betonla dolduruldu.

İzmir Pasaport’taki kaldırımlarda çatlaklar oluştu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kıyı şeridi projesi kapsamında yenilediği Pasaport’taki kaldırımlarda derin çatlaklar oluştu. Deniz tarafındaki dolgu alanında da kayma var.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ilk ihalesi tamam!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Mithatpaşa Parkı önünde yolu yeraltına almak üstünü meydan yapmak için 2015 Ağustos ayında başladığı proje, ilk ihale kapsamında tamamlanamadı.

İzmir Kordon ve Pasaport için hazırlanan projede estetik ön planda tutulacak!

Büyükşehir Belediyesi, Kordon ve Pasaport için hazırlanan yönetmeliği revize ediyor. Pazartesi günü Meclis’e sunulacak yeni yönetmelikte kent estetiğiyle birlikte yayaların ve bölgedeki apartman sakinlerinin hakları da öne çıkıyor

İzmir Pasaport sahili neden değerli?

İzmir Körfezi'nde 19'uncu yüzyılın sonlarından günümüze kalan tek tarihi kıyı alanının Cumhuriyet Meydanı ile Konak Eski Gümrük depoları arasında kalan Pasaport kesimi olduğu ifade edildi.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne otel işletmecileri destek verdi!

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.

izmir pasaport sahil dolgu Haberi

izmir pasaport sahil dolgu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Pasaport'taki yenilediği kaldırımlar S.O.S vermeye devam ediyor. Pasaport semtinde, deniz kıyısındaki kaldırımdaki çatlaklar daha da belirgin oldu. Bisiklet yolu ile kaldırım arasındaki yarığın genişliği yaklaşık 10 santimetreyi buldu. Deniz tarafından bakıldığında ise dolgu alandaki şişlik dikkat çekiyor.


PARALAR ÇÖPE GİTTİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi iki yıl önce Konak Pier ile Cumhuriyet Meydanı arasında kıyı şeridini düzenledi. 2 milyon 138 bin liraya mal olan proje kapsamında Pasaport'taki kaldırımlar yenilendi, araç yolunun bir bölümü bisiklet yolu olarak düzenlendi. Pasaport ile Konak Pier arasında kalan sahil şeridindeki nostaljik desenli kaldırımlar kısa sürede deforme oldu. Egeli Sabah konuyu 20 Ekim'de 'Neresinden tutsan elinde kalıyor' başlığı ile manşetine taşıdı. Pasaport'taki bisiklet yolu ile kaldırım arasındaki yarığın genişliği yaklaşık 10 santimetreyi buldu. Deniz tarafından bakıldığında...