04 / 05 / 2024

izmir prefabrik muhtar ofisi

izmir prefabrik muhtar ofisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına sonradan dahil olup mahalleye dönüştürülen köylerden 34’üne prefabrik cami ve cemevi ile minare ve muhtar ofisleri inşa etti. Çok beğenilen prefabrik yapılar için köyler sıraya girdi.

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

İzmir’de prefabrik evlere talep artışı!

İzmir depreminden sonra prefabrik ve çelik yapılara ilgi arttı. İzmirli üreticiler siparişlerin 3-4 kat arttığını, emlak danışmanları da küçük metrekareli arsa ve arazi taleplerinin yoğunlaştığını söylüyor.

İzmir Büyükşehir'den 20 prefabrik muhtar ofisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına sonradan dahil olup mahalleye dönüştürülen köylerden 34’üne prefabrik cami ve cemevi ile minare ve muhtar ofisleri inşa etti. Çok beğenilen prefabrik yapılar için köyler sıraya girdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 20 köye muhtar ofisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da ihtiyacı olan köylere ibadethane ve muhtar ofisi yapımını sürdürüyor. İlk etapta 20 köye muhtar ofisi, 6 köye cami, 1 köye de cemevi yapımına başlandı.

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

Tepe Prefabrik yeni tesislerinde üretime başladı!

Tepe Prefabrik'in yeni tesisleri ofisler, üretim alanları ve depolar dahil olmak üzere toplam 12.000 m2 kapalı ve 10.500 m2 açık alandan oluşuyor. Yeni tesislerin inşaatı tasarım süreci dahil 8 ayda tamamlandı.

Tepe Prefabrik yenilendi!

Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2 ve 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve kendi mülkiyeti olan yeni tesislerinde sade bir açılış töreni sonrasında üretim faaliyetlerine başladı.

Prefabrik Yapı, Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerleri geliştirdi!

Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımları ile adından söz ettiren Prefabrik Yapı A.Ş. geliştirdiği Katlanır Sistem ve Kayar Sistem Konteynerler ile birkaç dakika içinde profesyonel desteğe ihtiyaç duyulmadan kurulabilen yaşam alanları yaratıyor...

Trabzon'da prefabrik seyyar cami üretildi!

Trabzon'da vatandaşın yoğun talebi üzerine Yalıncak beldesindeki bir iş yerinde seyyar cami üretilerek satışa sunuldu. Firma çalışanı Taner Köroğlu, özellikle yaylacılar ve şantiyecilerden prefabrik mescit yapılması yönünde talep aldıklarını söyledi...

Antalya Prefabrik Yapı Elemanları Üretim Tesisi 14 Mart'ta açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, kanalizasyon yapımında kullanılan boruları ve prefabrik yapıları, ASAT'ın alt kuruluşu olan ALDAŞ şirketi aracılığıyla üretmeye başladıklarını açıkladı.

Sur Yapı rotasını İzmir ve Bursa'ya çevirdi!

Sur Yapı Bursa'da konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan bir proje yapmak için arazi satın aldı. izmir'de ise sahile sıfır bir noktada Torunlar GYO ile ortak konut, ofis, alışveriş merkezi, otel ve marinadan oluşan iddialı bir yapı yükselecek.

Adana'da vinç kiralayıp prefabrik ev çaldılar!

İddiaya göre Modern Sanayi Sitesi'ne gece gelen 6 kişi depo içerisine girerek 145 bin lira değerinde 11 tane 2+1 prefabrik evi çalıp kiraladıkları vinç ile kamyonete yükleyip götürdü.

Mahalle muhtarı kaç yıl görev yapar?

Mahalle muhtarlarının da seçildiği yerel seçimler kapsamında il ve ilçe belediye başkanları da seçiliyor. Mahalle muhtarı kaç yıl görev yapar? Mahalli idare seçimleri kaç senede bir yapılır?

izmir prefabrik muhtar ofisi Haberi

izmir prefabrik muhtar ofisi


“Yerelde kalkınma” hedefinde emin adımlarla ilerleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsala yaptığı yatırımlarını, 30 Mart seçimlerinden sonra sınırlarına 9 yeni ilçenin dahil olmasıyla daha da genişletti. Kooperatiflerden yaptığı sözleşmeli alımlar, ova yollarının asfaltlanması, ücretsiz toprak analizi, fidan-tohum ve keçi-koyun-arı dağıtımıyla üreticiye can suyu olan Büyükşehir Belediyesi, köylülerden gelen istekler doğrultusunda prefabrik ibadethane ve muhtar ofisleri de yapıyor. 

Büyükşehir Belediyesi, ilk uygulamasını Beydağ Kurudere mahallesinde yaptığı ve köylüler tarafından büyük beğeni toplayan prefabrik caminin yenilerini Kınık’ın Çiftlik ve Kiraz’ın Tumbullar mahallelerinde inşa etti. Büyükşehir Belediyesi, Kınık’ın Aziziye, Taştepe, Bağlan ve Bergama’nın Sarıdere mahallelerinde ise cem evi yapımını tamamladı. 100 metrekare büyüklüğündeki prefabrik ibadethaneler zemini seramik, kapısı ferforje ve pencereleri PVC olarak imal edildi.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca yine bölge halkında gelen talep üzerine Bergama’nın...