01 / 05 / 2024

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.



Vatandaşlar arasında arsa, arazi ev dükkat tartışmaları devam ediyor. Son zamanalarda bu gibi olayları daha sık duymaya başlarken, yeni bir olay da İzmir'den geldi. İzmir'in Çeşme ilçesinde Germiyan Mahallesi’nde meydana gelen olayda eski muhtar şadan Kaya, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Emine ve Bilen Dolma çifti ile karşılaşınca tartıştı. Taraflar arasındaki gerginlik kavgaya dönüşünce Kaya, yanında bulunan tabanca ile Dolma çiftine art arda ateş etti.

İzmir de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ!

Son zamanlarda ev sahibi ve kiracı ile arsa ortakları arasındaki kavagalar gündemden düşmüyor. Bu olaylarda kimileri tatlıya bağlanırken kimileri de sorunlu bir şekilde sona eriyor. şte buna benzer bir örnek de İzmir'in Çeşme ilçesinde gündeme geldi.

 İzmir'in Çeşme ilçesinde Germiyan Mahallesi’nde meydana gelen olayda eski muhtar şadan Kaya, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Emine ve Bilen Dolma çifti ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmayla başlayan kava ilerleyen süreçte kavgaya dönüşünce Kaya, yanında bulunan tabanca ile Dolma çiftine art arda ateş etti.

ESKİ MUTAR TUTUTUKLANDI

Silah sesleri çevrede endişe yaratırken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Bilen Dolma'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, elinden yaralanan eşi Emine Dolma ise ambulansla Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Milli Emlak 3 ilde arsa satacak!

Milli Emlak 34 ilde hazine arazileri satışı başladı...

İstanbul'da arsa arayanlara müjde! İBB 5 adet arsayı bu tarihte satıyor!


 


Geri Dön