30 / 04 / 2024

İzmir Sea Homes Paşalimanı adresi

İzmir Sea Homes Paşalimanı adresi

Toplam 4000 metrekare arsa alanında yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Sea Homes Paşalimanı fiyat listesi kapsamında daireler 577 bin 500 Euro'dan başlıyor.

İzmir Sea Homes Paşalimanı satılık!

İzmir'in Çeşme Paşalimanı’nda yükselen proje toplam 4000 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. İzmir Sea Homes Paşalimanı satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Norda Homes fiyat listesi!

Norda Homes projesi Ejder – Netaş İnşaat tarafından İzmir Ulukent'te hayata geçiriliyor. Norda Homes fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Norda Homes satışa çıktı!

Ejder & Netaş İnşaat imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Norda Homes satışa çıktı.

Sea Homes sezonu yeniliklerle açtı!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Body Project, Çeşme Sea Homes'ta açılıyor!

Çeşme’nin en gözde koyu Paşalimanı’nda bulunan Çeşme’nin en iyi rezidans projesi Sea Homes, sezona yeniliklerle giriyor.

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Çeşme Sea Homes'ta 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Almanya'da lüks konut projelerine imza atan Homes'un kurucusu Erkin Koksal, Türkiye'deki ilk yatırımı çocukluğunun geçtiği bölgeye yaptı.

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları!

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları 390 bin Euro'dan başlıyor. 31 konuttan meydana gelen Sea Homes Paşalimanı projesi bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Sea Homes projesi Haziran'da teslim edilecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Alman firmasının 30 milyon Avro'luk Sea Homes projesini anlattı. Proje Çeşme'de hayat buluyor.

Homes yeni yatırımlar için düğmeye bastı!

HOMES, 200 milyon euroluk yatırım planıyla Çeşme’nin en iddialı projelerine imza atacak. Paşalimanı Koyu’nda yer alan ilk projesi SEA HOMES’un ardından yeni yatırımlar için düğmeye basan HOMES, kısa ve orta vadede Çeşme’nin çehresini değiştirecek.

Homes Türkiye Pazarı'ndaki projelerini 23 Şubat'ta anlatacak!

Haziran ayında teslimi gerçekleştirilecek 30 milyon Euro’luk Sea Homes projesini ve Homes’un Türkiye’deki 5 yıllık gayrimenkul yatırım planını anlatacağı basın toplantısı 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Homes Türkiye'ye 5 yılda 200 milyon euroluk yatırım yapacak!

Homes, Türkiye'ye 5 yılda 200 milyon euroluk yatırım yapmayı hedefliyor. Türkiye'nin gözde eğlence ve tatil merkezi Çeşme'ye rezidans yatırımı yapan Homes, Sea Homes isimli projesini Haziran 2016'da tamamlayacak.

Sea Homes Paşalimanı teslimleri!

Daire alanlarının 30 metrekareden başladığı proje 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Sea Homes Paşalimanı teslimleri Haziran 2016 gerçekleşmesi öngörülüyor.

İzmir Sea Homes Paşalimanı adresi Haberi

İzmir Sea Homes Paşalimanı adresi

Sosyal donatı alanları arasında sıcak termal suları ile spa gibi donatıları bulunan proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. 


Sea Homes Paşalimanı özel tasarım Gaggenau, Gervasoni, Miele gibi mutfak eşyaları ve mobilyaları ile döşenmiş şeklinde dizayn edildi.


Daire seçenekleri 1+0 , 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 olarak dizayn edildiği proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. 


Tek blok şeklinde yükselen projede daire büyüklükleri 30 metrekareden başlayıp, 245 metrekareye kadar farklılık göstererek tasarlandı. 


İzmir Sea Homes Paşalimanı fiyat listesi kapsamında daireler 577 bin 500 Euro'dan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. İzmir'in Çeşme Paşalimanı’nda hayata geçirilen projede daire teslimleri Haziran 2016 olarak öngörülüyor.


420. Sok. Paşalimanı Koyu, Çeşme/İzmir


Sea Homes Paşalimanı iletişim

Telefon : 0232 71 71 212 

Web : http://seahomespasalimani.com/

Tülay...