18 / 05 / 2024

izmir servis ücreti 2022

izmir servis ücreti 2022

Okulların açılmasına az bir zaman kala servis ücretlerine yapılan zamlar belli olmaya başladı. İstanbul, Ankara ve ardından da İzmir’de servis ücretlerine yapılan zam oranları açıklandı..

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

O şehirde yaşayan öğrencilere büyük müjde! Bu destek takdir topladı! 42 bin öğrenciye verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan ailelere ilkokula giden çocukları için verdiği servis ücreti desteğinin yanında şimdi de ortaokul ve liseye giden 42 bin öğrencinin otobüs abonman ücretlerinin karşılanacağını müjdesini verdi.

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Okul servis ücreti nasıl hesaplanır 2022? En yakın ve en uzak okul servis ücreti ne kadar?

Okul servis ücretlerine dair aramalar hız kazandı. İşte en yakın ve en uzak yerlerin okul servis ücretleri!

Velilerin dört gözle beklediği haber açıklandı! 07 Eylül 2022 okul servisleri fiyat listesi

Velilerin haftalardır merakla beklediği okul servis ücreti araştırmaları arttı. İstanbul, Ankara servis ücreti geçtiğimiz günlerde belirlendi. İBB UKOME'nin Ağustos ayında yaptığı  toplantıda, okul ve personel servis ücretlerine son 4 aydaki asgari ücret ve enflasyon rakamlarının ortalamasına tekabü

İzmir’de servis ücretlerine zam belli oldu! İşte yeni fiyatlar

Okulların açılmasına az bir zaman kala servis ücretlerine yapılan zamlar belli olmaya başladı. İstanbul, Ankara ve ardından da İzmir’de servis ücretlerine yapılan zam oranları açıklandı..

İzmir'de öğrenci servis ücretleri ne kadar? İşte 2022 İzmir en yakın ve en uzak mesafe öğrenci servis ücretleri

Akaryakıta art arda gelen zamların ardından İzmir’de öğrenci servislerine de zam geldi. Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın talep ettiği yüzde 40’lık zam UKOME’de kabul edildi. İşte son gelen zammın ardından İzmir’de öğrenci servislerinin aylık ve yıllık ücretleri…

THY'nin biletleme servis ücretine yüzde 50 zam geldi! İşte ekonomi ve business sınıfta yeni fiyatlar

Türk Hava Yolları'nın (THY) biletleme servis ücreti, ekonomik kabinde yüzde 40 zamla 50 TL’ye, business kabinde ise yüzde 50 zamla 75 TL’ye çıkarıldı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

KTÜ Tıp Fakültesi Acil Servis binasının inşaatı tamamlandı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yanında yaptırılan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Acil Servisi olarak kabul edilen yeni Acil Servis binasının yapımı tamamlanırken içerisinin donanımına başlandı.

Konut kredisi fek ücreti itiraz dilekçesi!

Konut kredisi kullanım konulan ipoteğin kaldırılması için gerekli olan fek yazısını kimi bankalar bir bedel karşılığında veriyor. Ancak bu bedele bir dilekçe ile itiraz edilebiliyor. İşte konut kredisi fek ücreti itiraz dilekçesi..

izmir servis ücreti 2022 Haberi

izmir servis ücreti 2022

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının 12 Eylül’de başlayacağını duyurmuştu. Okulların açılma tarihinin belli olmasıyla birlikte servis ücretleride açıklanmaya başladı.

Önce İstanbul ardından Ankara ve son olarak İzmir’de servis ücretleri açıklandı. Peki İzmir’de servis ücretlerine ne kadar zam yapıldı? İzmir’de en yakın mesafe kaç lira oldu?

İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası’nın yüzde 25'lik zam talebi  UKOME toplantısında gündeme getirilmiş ancak konunun görüşülmesi bir sonraki toplantıya bırakılmıştı. Ancak servisçiler Eylül ayındaki toplantıyı beklemedi ve zam talebini İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) komisyonundan geçirerek uygulamaya koydu.

EN KISA MESAFE NE KADAR OLDU?

İzmir’de yüzde 25’lük zam talebinin onaylanması ile en yakın mesafe öğrenci servisi 679 liraya yükseldi.

Alınan karara göre, en yakın mesafe olan 0-3 kilometre arası öğrenci servisi ücreti...