26 / 07 / 2024

İzmir Seyrek

İzmir Seyrek

Gediz Üniversitesi yanındaki arazinin imar durumu, bakanlıkça değiştirilmişti. Büyükşehir'in açtığı davada, mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

O ilde 146 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

İzmir ili Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 146 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

İzmir Menemen'deki 1.6 milyar TL'lik 160 parselin satışı TBMM'de!

CHP Milletvekili Atila Sertel, İzmir'de yer alan Seyrek Villakent Mahallesi’ndeki 1 milyar 600 milyon TL değerinde olduğu aktarılan 160 parselin satışına ilişkin, soru önergesi sundu.

Seyrek'te yapılması planlanan Tarımsal İhtisas OSB TBMM'de!

İzmir'in Seyrek bölgesinde yapılması planlanan Tarımsal İhtisas OSB meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Country Plus Trend'de 230 bin liraya! Yeni proje!

Country Plus Trend projesinde fiyatlar 230 bin liradan başlangıç gösteriliyor.  İzmir'de Seyrek Beldesi'nde hayata geçirilen proje FRH Yapı - Sertürk tarafından inşa ediliyor. 

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Hasan Seyrek İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Seyrek İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Seyrek tarafından kuruldu. 

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

İzmir Seyrek Haberi

İzmir Seyrek

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Seyrek'de tarımsal alanların korunmasına yönelik bir davanın ilk aşamasını kazandı. Gediz Üniversitesi'nin Seyrekteki binalarının bitişiğinde bulunan 25 hektarlık arazinin 'tarım alanı' olan plan notu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'üniversite alanı' olarak değiştirilmişti. 



'KAMU YARARI YOK' 


Ancak İzmir Büyiikşehir Belediyesi, bu plan değişikliklerine dava açmıştı. İzmir 5. İdare Mahkemesi, Büyiikşehir Belediyesi'nin başvurusu ve bilirkişi raporu doğrultusunda, Bakanlığın onayladığı plan değişikliğinin yürütmesini durdurdu. Seyrekteki 25 hektarlık alanı üniversite yeri olarak belirleyen ve yoğunluğu emsal 1 olarak tespit eden planlar, bu kararla hayata geçemedi. Mahkeme, yürütmeyi durdurma kararını tarım dışı kullanımda kamu yararı olduğuna yönelik bir kararın bulunmaması, tarımsal bütünlük ve yeşil kuşağa uygun olmaması nedeniyle verdi. Büyiikşehir Belediyesi, mevcut imar planlarında kentin kuzeyinde ayrılmış üniversite alanı olduğunu, tarımsal alanlara...