25 / 07 / 2024

İzmir Siesta Meydan AVM

İzmir Siesta Meydan AVM

Siesta Meydan Alışveriş Merkezi, yazı erken karşılamak isteyenler için 9 Mayıs’ta keyifli bir törenle kapılarını açtı. İzmir’lilerle buluşturan Siesta Meydan AVM, sosyal yaşam alanlarıyla İzmir’in yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.

İmar barışı mağdurları haklarını geri istiyor! Yeni düzenleme talebi!

İzmir Konak Meydanı'nda bir araya gelen imar barışı mağdurları, sorunlarını ve taleplerini bir bir açıkladı. Peki imar barışı mağdurları ne istiyor? İşte ayrıntılar... 

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin gövde montajı tamamlandı!

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin 50 metre uzunluğundaki gövdesinin montajı yapıldı. Montaj için malzemeler İzmit'ten geldi.

İzmir Siesta Oxygen iletişim!

7 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl 'i Karışıyaka 'da inşa ediliyor. İzmir Siesta Oxygen iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirtti.

Soyak Yapı İzmir Siesta Oxygen ödeme bilgileri!

Soyak Yapı tarafından İzmir Karışıyaka'da hayata geçirilen Siesta Oxygen 7 blok şeklinde yükseliyor.Soyak Yapı İzmir Siesta Oxygen ödeme bilgileri kapsamında taksitler 6 ay sonra ödenmeye başlanıyor.

İzmir Siesta Oxygen teslim tarihi!

7 blok şeklinde yükselen projede daire alanları 38 metrekareden başlıyor. Projede toplam 600 adet daire bulunuyor. İzmir Siesta Oxygen teslim tarihi Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

İzmir Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Daire büyüklüklerinin 38 metrekareden başladığı projede ev alan herkese tatil hediye ediliyor. Proje İzmir İl'i Karışıyaka 'da yükseliyor. Peki İzmir Siesta Oxygen ne zaman teslim?

İzmir Siesta Oxygen daire fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje 7 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Siesta Oxygen daire fiyatları 222 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Siesta Oxygen ödemeleri!

İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseldiği Siesta Oxygen projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Siesta Oxygen ödemeleri kapsamında 120 ay 0,73 faiz oranı ile ödeme yapılabiliyor.

İzmir Siesta Oxygen teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. İzmir Siesta Oxygen teslimleri Aralık 2015'te yapılması öngörülüyor.

Karşıyaka Siesta Oxygen Evleri fiyatları!

İzmir İl'i Karışıyaka'da yükselen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Karşıyaka Siesta Oxygen Evleri fiyatları 1+1 daireler 222 bin TL'den başlıyor.

İzmir Siesta Oxygen ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Siesta Oxygen projesinde 7 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Siesta Oxygen ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

İzmir Siesta Oxygen teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 38 metrekareden başladığı projede daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 600 adet daireden meydana geliyor. Peki İzmir Siesta Oxygen teslimleri ne zaman?

İzmir Siesta Meydan AVM Haberi

İzmir Siesta Meydan AVM

İzmir’in mega projesi Soyak Siesta’nın alışveriş merkezi ‘Siesta Meydan’ 9 Mayıs’ta renkli bir törenle hizmete açıldı. İzmirliler’in ve Soyak Siesta sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği açılış töreninin ev sahipliğini Soyak Yapı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun üstlendi. Ongun’un konuşmasıyla başlayan açılış töreni, barbekü partisi ve canlı müzik eşliğinde devam ederek İzmirlilere keyifli bir bahar günü yaşama fırsatı sundu.


İzmir’in en yeni alışveriş merkezi olan Siesta Meydan’ın açılışında konuşan Soyak Yapı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun; “Sürdürülebilir yaşam anlayışıyla tasarlanan Soyak Siesta bölge sakinlerine zengin yaşam alanları sunan ve enerji tasarrufu sağlayan uygulamarıyla İzmir’in en başarılı projeleri arasında yer alıyor. Siesta Meydan Alışveriş Merkezi ile kaliteli yaşam alanlarını genişleten ve bölgede yaşayanların yaşamına yeni bir soluk getiren Soyak...