03 / 05 / 2024

İzmir Şirince yolu rahatlıyor

İzmir Şirince yolu rahatlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk ile turistik mahallesi Şirince arasında oluşturan 6.5 kilometrelik ikinci bağlantı yolunun 2 kilometrelik bölümünü yapmak için çalışmalara başladı.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Şirince'de kilise bahçesindeki işletmeye kamulaştırma kararı!

İzmir'in Selçuk ilçesinin Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Şirince'deki Aziz John Baptist Kilisesi bahçesindeki özel işletmelerin boşaltılması için işlemlere başlandığını, bölgenin sadece gezi alanı olarak düzenleneceğini söyledi.

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde gayrimenkul fiyatları artıyor. Bölgede arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. 

Tire-Belevi yolu inşaatı ne durumda?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Tire-Belevi yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, Tire-Belevi yolu inşaatının son durumunu sordu..

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

Şirince'de yıkım için gergin bekleyiş!

1986 yılında doğal sit alanı ilan edilen İzmir Şirince'de o tarihten itibaren yapılan veya tadilattan geçirilen evler yıkım kararıyla karşı karşıya kaldı.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

İzmir Otokent'e ikinci bağlantı yolu müjdesi!

İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, 2011 yılında İzmir Çevreyolu'ndan Otokent'e yapılan iniş yolunun ardından, şimdi de otoyola giriş için yeni bir bağlantı yolu daha yapılacağının müjdesini verdi

İzmir Şirince yolu rahatlıyor Haberi

İzmir Şirince yolu rahatlıyor

Selçuk ile turistik mahallesi Şirince arasında oluşturan 6.5 kilometrelik ikinci bağlantı yolunun 2 kilometrelik bölümünün yapımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlandı. Daha önce 4.5 kilometrelik kısmı İzmir İl Özel İdaresi tarafından yapılan aksın son bölümünün de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması ile bağlantı yolunda kesintisiz ulaşımın sağlanmış olacağı bildirildi.


YOL GENİŞLİĞİ 8 METREYE ÇIKARILIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halen 2 kilometrelik güzergahta genişletme ve zemin çalışmaları yapıyor. 3 ile 4 metre arasında değişen yol genişliği 8 metreye çıkarılıyor. Daha sonra yapılacak asfaltlama ve düzenleme çalışmalarının ardından, Nisan sonunda yolun hizmet açılması bekleniyor. Selçuk-Şirince arasındaki ikinci bağlantı yolu, bölgede özellikle yaz aylarında hafta sonları yaşanan trafik yoğunluğunu büyük ölçüde...