24 / 07 / 2024

İzmir sokak ışıklandırmaları

İzmir sokak ışıklandırmaları

Şehir genelindeki süslemeler için 2 milyon LED ampul, 1000 adet renkli projektör, 30 bin metre LED hortum ve 1000 metre LED perde kullanan belediye, bu yıl ilk kez Tire, Selçuk, Bergama, Ödemiş ve Çeşme gibi uzak ilçelerde de özel ışıklandırmalar yaptı.

Deprem araştırmaları yapan, Kandilli Rasathanesi de riskli!

Deprem araştırmaları yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesin bulunan  binalar için “riskli yapı” kararı alındığı açıklandı. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, rasathane binalarının dönüşümü için yeni imar planı hazırladığını duyurdu.

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Altın yatırımcılarının son durumu ile ilgili araştırmalar yaptığı gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih az önce açıklandı. Yatırımcılar acil bu tarihlere bakın...

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

TOKİ'den konut bekleyen İzmirliler dikkat! Yeni proje için tarih resmen açıklandı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesi için yeni tarih resmen açıklandı. TOKİ İzmir projesinde 271 konut ve 12 adet dükkan yer alacak.

TOKİ'den İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor! Tarihler resmen tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor. Tarihler resmen tek tek açıklandı... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS sınav parası ne kadar? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları için araştırmalar gün geçtikçe hızlanıyor. Peki, DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak? İşte detaylar...

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

TOKİ arsa kura çekiliş takvimi açıklandı mı? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi devam ederken, TOKİ arsaya başvuru yapanlar, tarih araştırmalarına başladı. Peki, 81 ilde yapılacak olan TOKİ arsa kura çekiliş tarihi açıklandı mı? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

İzmir sokak ışıklandırmaları Haberi

İzmir sokak ışıklandırmaları


Yeni yıl yaklaşırken İzmir sokakları ışıklandırıldı. Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi meydan ve bulvarları rengarenk lambalarla donattı.


Şehir genelindeki süslemeler için 2 milyon LED ampul, 1000 adet renkli projektör, 30 bin metre LED hortum ve 1000 metre LED perde kullanan belediye, bu yıl ilk kez Tire, Selçuk, Bergama, Ödemiş ve Çeşme gibi uzak ilçelerde de özel ışıklandırmalar yaptı. Karşıyaka Çarşı, Bornova Meydanı, Buca Çevik Bir Meydanı, Karabağlar Bahçelievler Parkı, Bostanlı Rekreasyon Alanı, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ve Kordon'da da yılbaşı aydınlatmaları yapıldı....