01 / 05 / 2024

İzmir stad ihaleleri

İzmir stad ihaleleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 15 biner kişilik olarak inşa edilecek Karşıyaka Stadı’nın ihalesi yarın, Göztepe Stadı’nın ihalesi de 29 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

İzmir'de yapımı düşünülen iki stadın ihale tarihleri belli oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre İzmir'de yapımı düşünülen'ın İzmir'de yapımı düşünülen Karşıyaka ve Göztepe'de yapılacak statların ihale tarihleri belli oldu...

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

İzmir stad ihaleleri Haberi

İzmir stad ihaleleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokoller kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 15 biner kişilik olarak inşa edilecek Karşıyaka Stadı’nın ihalesi yarın, Göztepe Stadı’nın ihalesi de 29 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek. 


İhale ilanına göre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer tesliminin yapılacağı statların 700 gün içinde bitirilmesi planlanıyor.



- Karşıyaka Stadı


Karşıyaka’ya 15 bin kişilik statla kamp eğitim merkezi ve il müdürlüğü hizmet binası da yapılacak. 158 kişilik loca tribünü, 881 kişilik VIP tribünü, 482 kişilik protokol tribünü, 813 kişilik basın tribünü ve 18 kişilik engelli tribününün bulunacağı stadın kuzey, güney ve doğu yönünde seyirci girişleri yer alırken, batı yönü sporcu, basın, VIP, protokol ve loca girişleri için ayrıldı. Sporcular için 4 soyunma odasının planlandığı statta, hakem...