06 / 05 / 2024

izmir stat projelerinde son durum ne

izmir stat projelerinde son durum ne

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

TOKİ İzmir 2023 projelerinde son dakika! Üç yeni projeyle tam 892 konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projeleri için ihale tarihlerini de tek tek açıkladı.

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

İzmir stat inşaatları tam gaz devam ediyor!

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

Türkerler Holding İzmir ve Ankara projelerinde yüzde 20 indirim!

Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde başlattığı kampanya yoğun ilgi gördü. Projelerde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi!

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan Yücesoy Statü İzmir projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor...

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

Yücesoy İzmir Statü Evleri 220 bin TL'ye! Yeni Proje!

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

İzmir'in stat sorunu ne zaman bitecek?

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

İzmir stat hasreti çekiyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir'in stat hasreti çektiğini belirtti. Erten, Karşıyaka Stadı'nın ihalesinin iptal edilmemesi gerektiğini savunan isimlerden...

İzmir Yalı'daki stat yarım kaldı!

İzmir Büyükşehir’in kıyı şeridindeki imalatları kullanılamaz halde. Kaçak kavşak Bakanlık sayesinde kurtuldu. Büyükşehirin itirazı yüzünden duran stat inşaatı hayalet stada dönüştü.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın yerine 20 bin kişilik stat geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Gürsel Aksel Stadı’nın yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stat projesine onay vermesi, camiada büyük bir sevinçle karşılandı.

İzmir'deki dönüşüm projelerinde kira yardımı süresi 36 aya çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde daha önce 18 aya kadar ödenmesini kararlaştırdığı 600 lira kira yardımı süresini 36 aya çıkardı.

İzmir tramvay projelerinde son durum ne?

İzmir’in ana ulaşım omurgasını raylı sistem ile oluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını hızla sürdürdüğü Konak ve Karşıyaka tramvaylarında büyük aşama kaydetti.

izmir stat projelerinde son durum ne Haberi

izmir stat projelerinde son durum ne

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.


Toprak, yaptığı açıklamada, kentte bulunan yapım ve yenileme çalışmaları süren, Karşıyaka, Atatürk, Alsancak ve Göztepe statlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İzmir'deki statların hem tadilatı hem de yeni stat yapımı için ciddi bir yatırım içinde olduğunu ifade eden Toprak, "İzmir'deki 4 stat projesi için tahmini olarak 200-250 milyon lira civarında bir yatırım olacak" dedi.



Atatürk Stadyumu Eylül'de hazır 



Toprak, İzmir'de 1971 yılında olimpik nitelikte inşa edilen Atatürk Stadyumu'nda sürdürülen tadilat çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi:


"Çatı onarımı, zeminin iyileştirilmesi, 2 skor tabelası yapımı ve e-bilet uygulamasını kapsayan giriş ve çıkış turnikelerin kurulması, spor takımlarının giriş ve çıkışlarını daha emniyetli hale...