05 / 05 / 2024

izmir stat taraftar eylem

izmir stat taraftar eylem

İzmir' de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihalesi gerçekleşti...

İzmir stat inşaatları tam gaz devam ediyor!

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi!

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan Yücesoy Statü İzmir projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor...

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

Yücesoy İzmir Statü Evleri 220 bin TL'ye! Yeni Proje!

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

İzmir'in stat sorunu ne zaman bitecek?

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

İzmir stat hasreti çekiyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir'in stat hasreti çektiğini belirtti. Erten, Karşıyaka Stadı'nın ihalesinin iptal edilmemesi gerektiğini savunan isimlerden...

Zonguldak Kömürspor taraftarı stat istiyor!

Spor Toto 2. Lig´de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, taraftar ortalaması Spor Toto Süper Lig takımlarının taraftar ortalamasını geçmesine rağmen stat çilesi çekiyor.

İzmir Yalı'daki stat yarım kaldı!

İzmir Büyükşehir’in kıyı şeridindeki imalatları kullanılamaz halde. Kaçak kavşak Bakanlık sayesinde kurtuldu. Büyükşehirin itirazı yüzünden duran stat inşaatı hayalet stada dönüştü.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın yerine 20 bin kişilik stat geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Gürsel Aksel Stadı’nın yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stat projesine onay vermesi, camiada büyük bir sevinçle karşılandı.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

İzmir'in stat projelerinde son durum!

Vodafone Arena, tüm Türkiye’yi, en çok da bu konuda buruk olan İzmir’i hayran bıraktı. Tesis yokluğundan 45 yıllık Atatürk Stadı’na mahkum kalan İzmir’de stat projelerinin ne zaman tamamlanacağı belli değil...

İzmir'e yeniden stat müjdesi verildi!

İzmirli futbolseverler derbide “Stadımızı istiyoruz” protestosu yapmayı önerdi. KSK Başkanı Diniz başkentten stat müjdesi getirdi. Peki İzmir'e stat ne zaman yapılacak?

Aziz Kocaoğlu: Sanki iki stat izmir'i kurtaracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, AK Partili Çağlar Haspolat'ın Karşıyaka ve Göztepe stat sorununu gündeme getirmesi üzerine, "Sanki İzmir'e çok önemli bir şey yapılıyor" dedi.

izmir stat taraftar eylem Haberi

izmir stat taraftar eylem

İzmir'de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. İhalesi gerçekleşen Karşıyaka ve Göztepe statlarının inşaatı açılan davalar ve ruhsat engellemeleri yüzünden bir türlü başlatılamazken, İzmir kulüplerinin maçlarını oynayacak stat bulamaması, taraftarları isyan ettirdi. 


Bıçak kemiğe dayandı

İzmir'in 6 takımı Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor'un taraftarları, 15 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak protesto yürüyüşü yapacak. Geçen hafta, "İzmir Tribün Emekçileri" imzasıyla ortak bir bildiri yayınlayan taraftarlar, yeri neresi olursa olsun kente acilen iki stat yapılmasını, Alsancak ve Atatürk statlarının da revize edilmesini istedi. Taraftarların stat konusundaki tepkilerini başka eylemlerle de duyuracağı, bu konuda ortak program yapıldığı öğrenildi.


YENİ...