03 / 05 / 2024

İzmir susuz

İzmir susuz

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İzmir'in önemli su kaynaklarından biri olan Gördes Barajı'nın gövdesinde su sızıntısının olmadığını vurgulayarak, ''İzmir, barajlarındaki doluluk oranları ile su problemi olmayan il konumunda bulunuyor'' açıklamasını yaptı.

Susuz Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Susuz Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Susuz tarafından kuruldu.

Öniz Nirvana Susuz Konutları satılık daire!

ASM İnşaat'ın imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Peki projede ev fiyatları ne kadar? Evler ne zaman teslim edilecek? İşte Öniz Nirvana Susuz Konutları satılık daire fiyatları...

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat!

Öniz Şirketler Grubu iştiraki olan ASM İnşaat'ın imzasıyla yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat listesi...

Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta! Yeni proje!

ASM İnşaat'ın imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışa çıktı. Projede daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor...

İstanbul'da 2,5 milyon kişi evsiz ve susuz kalabilir!

Deprem sonrasında yaşanabilecek su sıkıntısına dikkat çeken Su politikaları uzmanı Dursun Yıldız, “Deprem sonrasında 2.5 milyon insan evsiz ve susuz kalma tehlikesiyle karşı karşıya. İstanbul’daki su kaynaklarının, arıtma tesislerinin 3/2’si zarar görecek" dedi...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Mesher Güneş ve Şakir Susuz ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ankara Yenimahalle Susuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor..

Etimesgut Susuz kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, Susuz Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı kapsamında kalan 46620 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Kars Susuz İmam Hatip Lisesi ne zaman açılacak?

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, yapımı devam eden 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu. İzci, İmam Hatip Lisesi’nin 2016-2017 eğitim-öğretin yılının başlaması ile birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Yenimahalle Susuz'a kültür merkezi inşa edilecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 19-20 Aralık’ta isim değişikliğine gidecek olan Susuz Mahallesi’nin site yöneticileri ile buluştu, Yaşar, semt sakinlerinin oy kullanacağı referandumla ilgili yöneticilerle sohbet etti.

İzmir susuz Haberi

İzmir susuz

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gördes Barajı'nın gövdesinde herhangi bir su sızıntısının bulunmadığını bildirdi.


Bakanlıktan yapılan açıklamada, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce 15 Aralık 2012 tarihinde tamamlanan Gördes Barajı'nın gövdesi ile ilişkisi olmayan, baraj göl aynasının sağ sahilinde doğal zemin zafiyetinden kaynaklı su sızıntısı olduğunu, bunun 2015 yılında yapılması planlanan çalışmalarla giderileceği belirtildi.


Açıklamada şunlar kaydedildi:


"Gördes Barajı'nın gövdesinde herhangi bir su sızıntısı bulunmuyor. Gördes Barajı'nda su tutma işleminin başlanmasını takip eden aşamalarda baraj göl aynasının sağ sahilinde, jeolojik formasyonun karstik kireç taşı ve mermer ardalanmasından oluşan doğal zemin zafiyetinden kaynaklı su sızıntısı meydana geldi. DSİ Genel Müdürlüğü bu sıkıntıyı gidermek maksadıyla göl alanının sağ yamacında 2013 yılında beton enjeksiyon çalışmaları ile zemin iyileştirme çalışmaları yaptı. Soruna kalıcı çözüm temin etmek maksadıyla...