05 / 05 / 2024

izmir Swissotel Büyük Efes yeşil otel belgesi

izmir Swissotel Büyük Efes yeşil otel belgesi

Avrupalı turistlerin otel seçimlerinde belirleyici rol oynayan 'Yeşillenen Oteller' uygulaması Türkiye'de de yayılmaya başladı. İzmir'de yer alan Swissotel Büyük Efes'e de yeşil otel belgesi verildi...

İzmir'de büyük deprem bekleniyor mu?

Jeofizik yüksek Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İzmir'de büyük depremin ne zaman olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İstanbul depremiyle ilgili de tüyler ürperten açıklamalarda bulundu.

İzmir'de büyük deprem kapıda!

İzmir'de geçtiğimiz sene 30 Ekim günü meydana gelen depremin yıl dönümünde yeni riskin altını çizen Yaşar Üniversitesi'nden Dr. Cüneyt Tüzün, İzmir'i büyük bir depremin beklediğine vurgu yaptı. 

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

İzmir'de büyük deprem bekleniyor mu?

İzmir'de dün peş peşe meydana gelen depremler vatandaşları tedirgin etti. İzmir sakinleri, şehirde büyük bir deprem beklenip beklenmediğini merak etmeye başladı. Jeofizik Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Evora İzmir'de büyük daireler ön satışta!

1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelin yer aldığı Evora İzmir projesinde büyük daireler ön satışa çıktı.

Evora İzmir'de büyük metrekareli 3+1 ve 4+1 daireler ön satışta!

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 dairelerin yer aldığı Evora İzmir'de beklenen büyük metrekareli 3+1 ve 4+1 daireler bu hafta sonu ön satışa. 

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

İzmir'in büyük projeleri yasa ve yönetmeliklere aykırı mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, son dönemde başladığı, değeri yüz milyonlar lirayı bulan büyük projelerde yasa ve yönetmelikleri dikkate almıyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm büyük sorun!

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, "İzmir'de kentsel dönüşüm çok büyük bir problem olarak görülüyor. Kentsel dönüşüm olmadan İzmir ne bir şehir olarak güzelleşecek ne başka bir şey olacak." dedi.

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuştu. Kocaoğlu Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporunun geldiğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 440 araçlık otopark!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye İzmir Büyükşehir Belediyesi 440 araçlık modern katlı otopark inşaatına başladı.

Egepen Deceuninck en büyük PVC fabrikasını İzmir’de açıyor!

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek.

İzmir Büyükşehir'den hafriyat kamyonları için ek süre!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hafriyat kamyonlarını GPS cihazıyla uydudan takip edeceği otomasyon sisteminin başlangıç tarihi 1 Ağustos'a ertelendi.

izmir Swissotel Büyük Efes yeşil otel belgesi Haberi

izmir Swissotel Büyük Efes yeşil otel belgesi

Otellerin çevresel duyarlılıkları Bureau Veritas tarafından 10 başlık altında toplanan 122 kriter üzerinden değerlendiriliyor. Tüm aşamaları başarıyla tamamlayan oteller 'Yeşil Otel' sertifikası almaya hak kazanıyor. Svvissotel Büyük Efes, çevreye ve geri dönüşüme verdiği önemi, kaynaklarının kullanımından mimarisine kadar her alanda göstererek, tüm tesisini güncel tasarruf teknolojilerine göre düzenledi. Bu çalışmalarının sonucu olarak, 'Altın Yeşil Otel' (Gold Green Hotel) belgesini almaya hak kazandı. 

Milliyet...