06 / 05 / 2024

İzmir TAV Airport Hotel nerede

İzmir TAV Airport Hotel nerede

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı. Proje şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.

Ekmas Residence Airport satışta! Yeni proje! 

Ekmas Residence Airport projesinde konut satışları başladı. İzmir'de hayata geçirilen Ekmas Residence Airport'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

TAV Havalimanları 174 milyon dolar kira ödedi!

TAV Havalimanları. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) Atatürk Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın 2015 yılı işletme imtiyazı için yaklaşık 174 milyon Ö47 bin 444 dolar kira ödedi.

TAV 175 milyon dolarlık kira ödemesini yaptı!

TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı için DHMİ'ye taahhüt ettiği toplam 175 milyon dolar + KDV kira bedelini ödedi...

TAV Havalimanları DHMİ'ye 174 milyon dolar kira ödedi!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) Atatürk Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın 2015 yılı işletme imtiyazı için yaklaşık 174 milyon 647 bin 444 dolar kira ödedi

Ege-Tav'ın yüzde 60 hissesini Japon firma aldı!

Japon gıda devi Nippon Ham, Türkiye'ye hızlı girdi. Japon şirketi, Bandırma ve İzmir'de tesisi bulunan beyaz et ve yem üreticisi Ege-Tav'ın yüzde 60 hissesini 72 milyon dolara satın aldı..

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

TAV Airport ikinci otelini İzmir'de açtı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı.

İzmir TAV Airport Hotel nerede Haberi

İzmir TAV Airport Hotel nerede

Şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkan TAV Airport Hotel İzmir, farklı oda seçenekleri, toplantı alanı ve restoranıyla misafirlerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Otelde saatlik konaklama imkanı da sunuluyor. 


Türkiye'nin ilk ve en büyiik havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vemıeye başlayan TAY Aiıpon Motel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanında açtı. BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir. 2 milyon euıo yatırımla hayata geçirildi. İç ile dış hatlar tenninallerinin birleştiği noktadaki otel, 5 bin metrekare alanda 81 odası ile hizmet veriyor. 

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur,TAV Airpoıt Hotel İzmir ile ilgili bilgi verdi. Yılın 12 ayı devam eden. iş odaklı turizmi gözönıine aldıklarını belirten Cesur. "İzmir sahip olduğu ekonomik, kültürel ve toplumsal değerlerle Türkiye'nin başlıca çekim...