29 / 04 / 2024

izmir teleferik tesisleri ne zaman açılacak

izmir teleferik tesisleri ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "Balçova Teleferik Tesislerinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her projesi gibi İzmirlileri yolda bıraktığını" belirtti.

İzmir teleferik tesisleri yarın hizmete giriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor. Teleferikteki ilk yolculuğu belediye başkanları ve Büyükşehir Meclis üyeleriyle Başkan Aziz Kocaoğlu gerçekleştirdi.

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri açılıyor!

Balçova Teleferik Tesisleri, güvenlik testlerini aştı. Önümüzdeki ay seferlerin başlayacağını duyuran yetkililer, uluslararası sertifikasyon belgesinin gelmesinin ardından seferlere başlanacağını duyurdu.

Balçova Teleferik Tesisleri hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova Teleferik Tesisleri’nin hizmete açılması için son işlemleri de tamamlamak üzere. İzmir’in yeni teleferiği, uluslararası sertifikasyon kuruluşlarının incelemelerinden sonra yeniden hizmet vermeye başlayacak.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Sümerbank'ın İzmir'deki tesisleri ve arazileri mecliste!

Sümerbank'ın İzmir'de bulunan eski basma fabrikası tesisleri ve arazileri meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

İzmir Selçuklu'daki teleferik projesinde hazırlıklar tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Selçuklu'daydı. Eroğlu, ilçede yapılması planlanan teleferik projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Alanya Teleferik Projesi Mayıs'ta tamam!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, tam gaz devam ediyor.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

İzmir Entegre Tesisleri'nin ÇED toplantısı 1 Eylül'de!

İzmir İli, Ödemiş İlçesi'nde Katı Atık Yönetimi Entegre Tesisleri projesinin yapılması planlanmakta. Projenin ÇED toplantısı 1 Eylül'de gerçekleşecek.

İzmir Selçuk'a teleferik geliyor!

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Yolcu, "Teleferik projesi ekolojik dengeyi dikkate alan bir projedir." dedi.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

İzmir Urla DHMİ tesisleri 5 milyon liraya yenilendi!

Ensar Vakfı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nden devraldığı tesisleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve CHP’li Urla Belediyesi’nden aldığı izinlerle gençler için kamp yapmaya hazırlanıyor. DHMİ devretmeden önce tesisleri 5 milyon liraya yeniletti.

İzmir Teleferik Tesisleri hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Balçova Teleferiği, rutin bakımın ardından yeniden hizmete başladı. 20 adet kabin led lambalarla ışıklandırılınca gece çok güzel bir görüntü oluştu...

izmir teleferik tesisleri ne zaman açılacak Haberi

izmir teleferik tesisleri ne zaman açılacak

Bilal Doğan, yaptığı açıklamada "ihaledeki yanlışlıklar, yapım aşamasının belediye tarafından denetlenmemesi gibi birçok iş bilmezlikten dolayı yaklaşık 8 yıl süren yenileme çalışmalarının ardından hizmete giren Balçova Teleferik Tesislerinin aynı gün yolda kaldığını" ifade etti.Yıllardır teleferik özlemi çeken İzmirlilerin ilk günden arıza yapan sistemle heveslerinin kursaklarında kaldığını savunan Doğan, "İzmir'in 1974 yılından bu yana simgelerinden birisi haline gelmiş Balçova Teleferik Tesislerinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her projesi gibi İzmirlileri yolda bıraktığını" ifadelerini kullandı. 


Doğan, ilk günden yolda kalan bir sistem ileride daha büyük arızalar yaşatır mı diye endişelendiklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "Teleferiği açan İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili acilen önlem almaya çağırıyoruz. Bizim en büyük servetimiz İzmirli hemşehrilerimizdir. Onları yıllardır teleferikten mahrum edildi. Şimdi de yarım...