04 / 05 / 2024

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi nerede

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Çeşme Termal Sağlık Merkezi için imzalar atıldı!

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi imar planı askıda!

İzmir Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı askıda...

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort'un ihalesi yine ertelendi!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Daha önce 2 kere ihalesi ertelenen turizm tesisinin toplam satış bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Söz konusu turizm tesisinin toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

İzmir Hayıtlı Merada Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Merada Termal Tatil Köyü İzmir'in Dikili ilçesi Hayıtlı Koyu'nda hayata geçiyor. Merada Termal Tesisleri toplamda 600 daire ile 270 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ege Uğurlu Termal icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan İzmir Seferihisar İlçesi, Doğanbey Termal Turizm Merkezi Tevsii Doğanbey Mahallesine ait 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıkarıldı...

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi nerede Haberi

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi,  kentin önemli turizm bölgelerinden olan Menderes, Seferihisar ve Çeşme’de yıllardır hayal olan "turizmi 12 aya yayma" hedefini gerçeğe dönüştürüyor. Seferihisar ve Çeşme’de kurulacak termal tedavi ve kür merkezleri ile birlikte İzmir, sağlık turizminde de adından daha fazla söz ettiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Valiliği’nin ortak olduğu İzmir Jeotermal A.Ş aracılığıyla Seferihisar, Gümüldür, Özdere ve Ürkmez bölgelerindeki otellerin turizm kapasitesini artırmak ve kentin sağlık turizmi hedefine katkı koymak için planlanan termal kür ve tedavi merkezi için proje çalışmalara devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmir Jeotermal A.Ş., Doğanbey’de satın aldığı 42 dönümlük arazide kurulacak Termal Tedavi ve Kür Merkezi’nin temelini 2019 yılı bahar aylarında atacak. Tedavi merkezi,  kapalı ve açık...